- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediyesi grameri bilen, okuduğunu anlayan ama sıra konuşmaya gelince duraksayan gençler için harekete geçti. Genç İzmir platformu öncülüğünde; Pi Gençlik Derneği, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu ve American Life gibi güçlü paydaşların iş birliğiyle düzenlenen “İngilizce Konuşma Kulüpleri” yeni dönemde kapılarını açıyor.
Gençlerin İngilizceyi günlük hayatta daha aktif, akıcı ve en önemlisi özgüvenli bir şekilde kullanabilmesini hedefleyen proje, kentin dört bir yanına yayılıyor. Eğitimler ve pratik çalışmaları; Çiğli, Karşıyaka, Konak, Buca, Bornova ve Karabağlar ilçelerinde gerçekleştirilecek. Böylece gençler, evlerine veya okullarına en yakın noktada ücretsiz dil pratiği yapma imkânına kavuşacak.
Sınıf değil sosyal ortam
Klasik eğitim metotlarının dışına çıkan Konuşma Kulüpleri, gençlere hata yapmaktan korkmayacakları, rahat ve sosyal bir ortam sunuyor. Uzman eğitmenler ve moderatörler eşliğinde yapılan oturumlarda, gençler güncel konulardan kültürel tartışmalara kadar pek çok başlıkta İngilizce sohbet ederek pratiklerini geliştiriyor. 2026 yılı, İzmirli gençler için sessizliğin bittiği, özgüvenli cümlelerin kurulduğu bir yıl olacak.
Konuşma kulüplerine katılmak isteyen gençler, 7 Ocak Çarşamba gününe kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezleri'nden yüz yüze başvuru yapabilecek. Detaylı bilgi için http://www.gencizmir.com web adresi ziyaret edilebiliyor.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
İzmir’in yollarında tam gaz asfalt seferberliği
28 Şubat 2026 Cumartesiİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Konak Gaziler Caddesi ve Bayraklı Postacılar Mahallesi'nde yapılan asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.
125 bin ton malzeme çıkarıldı
28 Şubat 2026 Cumartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi, 2025 yılı başından bu yana Seferihisar, Urla, Karaburun, Çeşme ve Menderes ilçelerinin sahil kesimlerinde 228 kilometre dere temizliği gerçekleştirdi.
Japonya - İzmir ilişkileri güçleniyor
28 Şubat 2026 Cumartesiİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Japonya’nın İstanbul Başkonsolosu Iwama Ryoji’yi makamında ağırladı.
“Burası İzmir, başka hiçbir yere benzemez”
27 Şubat 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP İzmir İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
