- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
24 hat numaralı Cennetçeşme - Konak ile 324 hat numaralı Yüzbaşı Şerafettin - Konak güzergahında seferlerini sürdüren otobüsler seferden kaldırılırken, 224 hat numaralı Şentürk - Konak otobüsünün son durağı Cennetçeşme olarak belirlendi.
Eshot Genel Müdürlüğü yetkilileri, 24 ve 324 numaralı hat numaralı otobüslerin son duraklarının birbirine yakın oluşu nedeniyle bu iki hattın Şentürk - Konak otobüsü güzergahıyla birleştirildiğini ve Şentürk - Konak otobüsünün son durağının Cennetçeşme'ye uzatıldığını, yeni düzenlemeyle bu hatta çalışan otobüslerin de sefer sayılarının artırılacağını belirtti.
Bornova Metro - Ege Üniversitesi Kampüs arasında seferlerini sürdüren 525 hat numaralı ücretsiz otobüsün son durağı ise, Ege Üniversitesi Rektörlüğü'nün talebi üzerine Yurtlar olarak değiştirildi.
Bornova Dörtyol - Karakol ve İnönü Mahallesi güzergahını takip eden 548 hat numaralı Atatürk Mahallesi - Bornova Metro besleme otobüsü ise yolcu sayısının azlığı nedeniyle seferden kaldırıldı.
Yetkililer, Bornova Evka 4- Atatürk Mahallesi - Bornova Metro arasında hizmetini sürdüren 565 ve 568 hat numaralı besleme otobüslerinin seferlerinde herhangi bir değişikliğe gidilmediğini belirtti.
Tınaztepe - Basmane arasında seferini sürdüren 576 hat numaralı otobüsün Basmane olan son durağı da, Şair Eşref Bulvarı üzerinden Alsancak güzergahını takip ederek Halkapınar Metro Aktarma İstasyonu'na alındı.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Tugay: Basmane’yi İzmir’in yeniden buluşma noktası yapacağız
15 Eylül 2026 SalıTaçsız Kral lakaplı Metin Oktay, vefatının 35. yıl dönümünde “Anılarla Basmane Sohbetleri” etkinliğinde anıldı. Programda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Metin Oktay’ın İzmir’in yetiştirdiği çok değerli sporculardan biri olduğunu söyledi. Tugay,
Tugay: Rusya ile İzmir arasındaki ilişkileri geliştirmeye hazırız
15 Eylül 2026 SalıRusya Federasyonu’nun Ankara Büyükelçisi Sergey Vershinin’i ağırlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Rusya ile İzmir arasındaki ticari, kültürel ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, ticaret ve yatırımların artırılması
İzmirli tekvandoculardan Avrupa’da üç madalya
15 Eylül 2026 Salıİzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün üç sporcusu, Sırbistan’da düzenlenen Multi Taekwondo Avrupa Oyunları’nı iki altın ve bir bronz madalyayla tamamladı. Kaan Yelaldı ile Eda Yelaldı kendi kategorilerinde şampiyon olurken, Zehra Gürbüz üçüncü olarak bronz madalya kazandı.
İzmir yangın sempozyumuna ev sahipliği yapacak
15 Eylül 2026 Salıİzmir Büyükşehir Belediyesi ve meslek odalarının iş birliğinde düzenlenen Uluslararası Katılımlı Yangın Sempozyumu ve Sergisi’nin bu yıl 6’ncısı yapılacak.
