- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir’in Beydağ ilçesine bağlı 490 nüfuslu Çamlık Köyü’nün çocukları, hayallerini süsleyen bando ekipmanına Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu sayesinde kavuştu. Bundan iki ay önceki ziyareti sırasında kendisini plastik yoğurt kovaları ve röntgen filmlerinden yaptıkları trampetlerle karşılayan Çamlık’ın küçük müzisyenlerinden bir hayli etkilenen Başkan Kocaoğlu, onlara 23 Nisan öncesi unutamayacakları bir armağan gönderdi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanı Aytuğ Balcıoğlu, hediye edilen bando ekipmanını Çamlık İlkokulu öğrencilerine tek tek dağıttı. Balcıoğlu’na, Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk de eşlik etti.
İçlerindeki müzik ve öğrenme aşkına rağmen imkansızlıklar nedeniyle gerçek birer trampet alamayan Çamlık köyünün çocukları şimdi pırıl pırıl trampetler, davullar ve zillerle gerçek bir bando oluşturabilmek için büyük bir hevesle çalışıyor.
Okul bahçesi de yenileniyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bir yandan da Çamlık İlkokulu’nun bina ve bahçesinin koşullarını iyileştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Bahçe duvarları yenileniyor, yeni bahçe çitleri monte ediliyor, çocuk oyun grubu ve spor sahası kuruluyor. Okul binasının akan çatısı da onarılıyor. Çamlık’ın 30 Mart’tan sonra Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanması en çok çocukları mutlu ediyor.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
İzmir’in çevreci ulaşım aracı Bisicab’in ücret tarifesi belli oldu
11 Haziran 2026 Perşembeİzmir Büyükşehir Belediyesinin sürdürülebilir ulaşımı genç istihdamıyla buluşturduğu Bisicab araçlarının ücret tarifesi, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. Buna göre Bisicab araçlarında açılış ücreti 35 TL olarak belirlendi.
Sigorta sektörü İzmir’de buluştu
11 Haziran 2026 PerşembeSigorta sektörünün tüm paydaşlarını İzmir’de buluşturan Sigorta İzmir-Sigorta Paydaşları İş Birliği Fuar ve Zirvesi, Fuar İzmir’de başladı.
Çamdibi’nin yolları yenileniyor
11 Haziran 2026 Perşembeİzmir Büyükşehir Belediyesi ile Bornova Belediyesi, Çamdibi’nde eş zamanlı yol yenileme çalışması başlattı. Burak Reis Caddesi’nde asfalt serimi sürerken, caddeye çıkan sokaklarda da yenileme çalışmaları yapılıyor.
Başkan Tugay asfalt çalışmalarını yerinde inceledi
11 Haziran 2026 Perşembeİzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı’nın ana arteri Haluk Alpsü Bulvarı’nda asfalt serim çalışmalarına başladı.
