Kapat

Haberler

Dev ekranda final heyecanı

Aa
13 Eylül 2025 Cumartesi İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye ile Almanya arasında oynanacak Avrupa Basketbol Şampiyonası final karşılaşması için Konak ve Karşıyaka’da dev ekran kuracak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda (EuroBasket 2025) finale kalarak büyük bir başarıya imza atan A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın turnuva heyecanını kentin sokaklarına taşımak için harekete geçti. A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın finalde Almanya ile karşılaşacağı müsabaka için Karşıyaka Bostanlı Yasemin Kafe önündeki alanda ve Konak Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda dev ekranlar kurulacak. Böylelikle, basketbolsever İzmirliler 14 Eylül Pazar saat 21.00’deki final maçını alanlarda izleyebilecek.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

İzmirli milli atlet Özçelik’ten çifte gurur

25 Ağustos 2026 Salı

İşitme Engelliler Avrupa Gençlik Oyunları’na katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün milli atleti Şükrü Özçelik 300 metrede altın, 800 metrede ise gümüş madalya kazandı.

Detaya Git

İzmir’in milli jimnastikçisi Avrupa beşincisi

25 Ağustos 2026 Salı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün milli jimnastikçisi Altan Doğan, Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda paralel barda beşinci oldu. Şampiyonaya ilk kez katılan Doğan, İtalya’da devam eden 20. Akdeniz Oyunları’nda ise madalya hedefliyor.

Detaya Git

Kozağaç Mahalle Bostanı için kayıt zamanı

25 Ağustos 2026 Salı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi tarımı ve kadın dayanışmasını desteklemek amacıyla yürüttüğü Mahalle Bostanları projesi büyüyor.

Detaya Git

Liman Caddesi’nde yoğun tempo

25 Ağustos 2026 Salı

İZSU’nun Dünya Bankası finansmanıyla yürüttüğü 3 milyar liralık altyapı yatırımı kapsamında Alsancak Liman bölgesindeki çalışmalar hız kazandı.

Detaya Git