- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonuyla Türkiye’ye öncü olan tarım vizyonu "Medeniyetler Bahçesi" ana temasıyla Hatay’daki EXPO 2021’de tanıtıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla kapılarını açan organizasyona İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve İZFAŞ yetkilileri katıldı. Hatay’da İzmir’in 2026 yılında ev sahipliği yapacağı dünyanın en önemli uluslararası bahçe bitkileri EXPO’su için temaslarda bulunuldu.
Kılıçdaroğlu’ndan İzmir Bahçesi’ne ziyaret
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “İzmir Bahçesi” adlı standını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaret etti. Standın ziyaretçileri arasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP milletvekilleri, belediye başkanları, yurt içi ve yurt dışından profesyonel ziyaretçiler ve çok sayıda yurttaş da yer aldı.
İzmir Bahçesi göz doldurdu
Kendine özgün tasarımı ve mitolojik esintileriyle dikkat çeken İzmir Bahçesi, lavanta bahçesi, buğday bahçesi, zeytin bahçesi ve üzüm bahçesi olmak üzere dört ana temayla oluşturuldu. İzmir’deki endemik bitkilerin de tanıtıldığı bahçede mitolojinin döngüsel hikâyesi ziyaretçilere anlatıldı. Stantta aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarımsal çalışmaları tanıtıldı.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Yedigöller’in kaykay parkı için çalışmalar başladı
23 Ağustos 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’daki parkların yenilenmesine ilçenin simgelerinden Yedigöller’de devam ediyor. Bucalıların talepleri doğrultusunda yeniden tasarlanan parkta, atıl durumdaki gölet alanlarının yerine oyun ve spor alanları yapılacak.
Körfez manzarasında spor keyfi
23 Ağustos 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz spor etkinlikleri, İzmirlileri salonlardan açık havaya taşıyor. İzmir Marina’da düzenlenen pilates, zumba ve yoga dersleri, körfez manzarası eşliğinde spor yapma imkânı sunuyor.
Çocuklar, Hasan Âli Yücel Kütüphanesi’nde gökyüzüne yolculuk yaptı
23 Ağustos 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi Hasan Âli Yücel Kütüphanesi’nde düzenlenen “Yaz Dönemi Çocuk Atölyeleri”, “Yıldızlara ve Gökyüzüne Yolculuk” temalı atölyeyle tamamlandı.
Büyükşehir’in su yatırımı çorak toprakları bereketlendirdi
23 Ağustos 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete aldığı Selçuk Merkez Yüzey Altı Sulama Damla Sulama Tesisi, daha önce susuzluk nedeniyle atıl kalan 2 bin dönüm araziyi yeniden üretime açtı.