Kapat

Haberler

Çeşme’de festival coşkusu başladı

Aa
1 Temmuz 2010 Perşembe

21. Çeşme Deniz Şenlikleri ve Uluslararası Şarkı Yarışması, düzenlenen görkemli bir geceyle başladı. Yürüyüş korteji ve meydandaki konuşmaların ardından gerçekleşen kokteylde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na, Çeşme Festivali’ne desteklerinden dolayı Organizasyon Komitesi’nin plaketi, İzmir Valisi Cahit Kıraç tarafından verildi. Çeşme Festivali’nin önemine değinen Başkan Kocaoğlu, “Akdeniz’in yıldızı olmaya aday İzmir kenti ve Çeşme’nin tanıtımına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Vali Cahit Kıraç da konuşmasında, İzmir’in en öneli eksikliğinin tanıtım olduğunu vurgulayarak düzenlenen festivallerin ses getirmesinin önemine değindi.

Çeşme Festivali’ne katkıda bulunan diğer sponsorlara ödüllerin de verildiği geceye Vali Cahit Kıraç ve Başkan Kocaoğlu’nun yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu ve Alaçat Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ile basın temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları başkanları, yabancı konuklar ve seçkin davetliler katıldı. 21. Çeşme Deniz Şenlikleri ve Uluslararası Şarkı Yarışması, 3 Temmuz günü düzenlenecek olan şarkı yarışması ve ödül töreninin ardından sona erecek.








Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

Gençlerin mezuniyet sevinci yarım kalmayacak

24 Mayıs 2026 Pazar

Yaşamın her alanında fırsat eşitliği ilkesiyle hareket eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin mezuniyet sevincine de ortak oluyor. “Mezuniyet Kıyafeti Desteği” uygulaması kapsamında ortaokul, lise ve üniversiteden mezun olacak öğrencilere kıyafet desteği sağlanacak.

Detaya Git

Bayram öncesi İzmir’in parklarında yoğun bakım mesaisi

24 Mayıs 2026 Pazar

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kent genelindeki park, sahil şeridi ve yeşil alanlarda bakım ve yenileme çalışmalarını hızlandırdı.

Detaya Git

Flamingo Yolu turları bayramda da devam ediyor

24 Mayıs 2026 Pazar

İZDENİZ, Kurban Bayramı’nda İzmirlileri ve kent ziyaretçilerini Gediz Deltası’nın eşsiz doğasıyla buluşturacak.

Detaya Git

Bayram öncesi zabıtadan sıkı denetim

24 Mayıs 2026 Pazar

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde taksi, minibüs ve servis araçlarına yönelik denetimlerini artırdı.

Detaya Git