- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
Bu hafta sonu İzmir Büyükşehir Belediyesi Celal Atik Spor Salonu’nda spor şöleni yaşanacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın spor ve sporcu kenti İzmir misyonunu her geçen gün büyüterek sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Celal Atik Spor Salonu’nda oynayacağı maçlarda çocuk ve gençlerin katılımına yönelik özel etkinlikler düzenleyecek.
İki önemli müsabaka ve etkinlikler
Beş sezon önce veda ettiği Türkiye Basketbol II. Ligi’ne yeniden dönmeyi hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Basketbol Erkek Takımı, Bölgesel Basketbol Ligi’nde (EBBL) oynayacağı ilk iç saha maçında İstanbul temsilcisi Suadiye Basketbol’u ağırlayacak. 15 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de başlayacak müsabaka, maç öncesi ve devre arası etkinlikleriyle bir şenlik havasında geçecek.
6 grupta toplam 34 takımın mücadele edeceği Bölgesel Basketbol Ligi’nde Mart ve Nisan aylarında oynanacak grup ve play-off müsabakaları, Türkiye Basketbol II. Ligi’ne (TB2L) yükselecek iki takımı belirleyecek.
Basketbol maçının bitiminde ise voleybol maçının coşkusu Celal Atik Spor Salonu’nu saracak. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşmada, İzmir’i Bölgesel Lig’de temsil eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Dalton Koleji’ni ağırlayacak. Mavi beyazlılar, 4 takımdan oluşan grubunu lider tamamladığı takdirde Nisan ayında düzenlenecek dörtlü finale adını yazdıracak.
Tüm etkinlikler ve maç girişleri ücretsiz
Spor ve eğlence dolu geçecek gün, saat 12.30’da İzmir Büyükşehir Belediyesi U10-U11 basketbol takımları arasında oynanacak karma dostluk maçıyla başlayacak. Tamamı İzmir Büyükşehir Belediyesi spor okulları altyapısından yetişen minik basketbolcular, ilk kez seyirci önünde oynamanın tatlı heyecanını yaşayacak. Salon dışında hazırlanacak oyun parkurunda 13.00-14.00 ile 16.00-17.00 saatleri arasında çocuklara yönelik spor etkinlikleri düzenlenecek, devre arası serbest atış ve 3 sayı yarışmaları ise sporseverlere yetenek ve eğlenceyi bir arada sunacak.
Sporseverlere davet
Ev sahibi oldukları müsabakada sporseverlerin desteğini beklediklerini ifade eden Basketbol Erkek Takımı Başantrenörü Okan İnce, “Celal Atik Spor Salonu'nda basketbol şöleni yaşanacak. Takımımız bu karşılaşmaya hazır, evimizde galibiyet almak istiyoruz.” dedi.
Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Burak Türköz ise Celal Atik Spor Salonu’na dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, "Önce basketbol, ardından da voleybol takımımız sahaya çıkacak. Tüm sporseverlere keyifli maçlar izletmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Gençlerin mezuniyet sevinci yarım kalmayacak
24 Mayıs 2026 PazarYaşamın her alanında fırsat eşitliği ilkesiyle hareket eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin mezuniyet sevincine de ortak oluyor. “Mezuniyet Kıyafeti Desteği” uygulaması kapsamında ortaokul, lise ve üniversiteden mezun olacak öğrencilere kıyafet desteği sağlanacak.
Bayram öncesi İzmir’in parklarında yoğun bakım mesaisi
24 Mayıs 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kent genelindeki park, sahil şeridi ve yeşil alanlarda bakım ve yenileme çalışmalarını hızlandırdı.
Flamingo Yolu turları bayramda da devam ediyor
24 Mayıs 2026 PazarİZDENİZ, Kurban Bayramı’nda İzmirlileri ve kent ziyaretçilerini Gediz Deltası’nın eşsiz doğasıyla buluşturacak.
Bayram öncesi zabıtadan sıkı denetim
24 Mayıs 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde taksi, minibüs ve servis araçlarına yönelik denetimlerini artırdı.
