Kapat

Haberler

Bereket hem sofralara hem meydanlara yayılacak

Aa
17 Şubat 2026 Salı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayında birlikteliği, bereketi, dayanışmayı büyütmek için 30 ilçede iftar buluşmaları düzenliyor. İlk sofra 19 Şubat’ta Gaziemir’de kurulacak.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ramazan ayında 30 ilçede düzenleyeceği iftar buluşmalarının takvimi belli oldu. İlk iftar sofrası 19 Şubat’ta Gaziemir’de kurulacak. Program 19 Mart’ta Urla ile sonlanacak. Ramazan boyunca vatandaşlara 75 bin kişilik yemek sunulacak. Ayrıca İzmirli minikler için 9 bin 600 pamuk şeker dağıtılacak.
 
Gün gün program
İftar programı 19 Şubat tarihinde Gaziemir Atıfbey Kapalı Pazaryeri’nde kurulacak sofrayla başlayacak. Takvim şu şekilde;
 
20 Şubat-Bayraklı Org. Nafiz Gürman Kapalı Pazaryeri
21 Şubat- Bayındır Kapalı Pazaryeri
22 Şubat-Tire Hangar Kapalı Tren İstasyonu
23 Şubat-Buca Kozağaç Kapalı Pazaryeri
24 Şubat-Menderes Kapalı Pazaryeri
25 Şubat-Torbalı Ayrancılar Kapalı Pazaryeri
26 Şubat-Karşıyaka Volkan Vedat Akay Parkı (Alaybey İZBAN yanı)
27 Şubat Bornova Doğanlar Kapalı Pazaryeri
28 Şubat- Ödemiş Belediyesi Nikah ve Kongre Salonu
1 Mart- Çiğli Evka-2 Kapalı Pazaryeri
2 Mart-Balçova Teleferik Kapalı Pazaryeri ve Narlıdere Kapalı Pazaryeri
3 Mart- Güzelbahçe Belediye Düğün Salonu
4 Mart- Foça Yeni Foça Çok Amaçlı Spor Salonu
5 Mart- Kiraz Cem Yazan Kapalı Pazaryeri
6 Mart- Beydağ 2 Eylül Kurtuluş Parkı
7 Mart- Seferihisar Kapalı Pazaryeri
8 Mart- Menemen Cumhuriyet Meydanı
9 Mart- Selçuk Açık Pazaryeri (Türkmen Pazar Alanı)
10 Mart- Konak Kemeraltı Milli Kütüphane Caddesi
11 Mart- Kemalpaşa Kemalpaşa Rekreasyon Alanı
12 Mart- Kınık Cumhuriyet Meydanı
13 Mart- Dikili Atatürk Meydanı
14 Mart- Bergama Cumhuriyet Meydanı
15 Mart- Aliağa Demokrasi Meydanı
16 Mart- Karabağlar Vatan Kapalı Pazaryeri
17 Mart- Karaburun Mordoğan Merkez
18 Mart- Çeşme Meydan
19 Mart- Urla Meydan
 
Bereket sofralara ulaşacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda ramazan ayında Danışma Noktaları ve Dayanışma Noktası olmayan mahallelerde 30 gün boyunca ihtiyaç sahiplerine yemek ulaştıracak. Aşevleri Şube Müdürlüğü’nce 15 bini iftar olmak üzere günlük 27 bin adet yemek üretilecek.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

Kadınlar, gençler ve çocuklar fuarda buluştu

11 Eylül 2026 Cuma

95. İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki Belediye Sokağı’nda kadın, çocuk ve gençlere yönelik hizmetler ziyaretçilere deneyimlerle anlatılıyor. Çocukların kodladığı oyun fuar ziyaretçileriyle buluşurken, kadın ve gençlere yönelik hizmetler de tanıtılıyor.

Detaya Git

Belediye Sokağı’nın sağlık duraklarına yoğun ilgi

11 Eylül 2026 Cuma

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) kapsamında kurulan Belediye Sokağı’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık hizmetlerinin tanıtıldığı stantlar yoğun ilgi görüyor.

Detaya Git

İEF’de gençler için eğlence ve adrenalin dolu gün

11 Eylül 2026 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 95’inci kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) beşinci günü de renkli görüntülere sahne oldu. Kentin kurtuluş yıl dönümü kutlamalarının da renk kattığı akşamda, gençler için düzenlenen aktiviteler büyük ilgi gördü.

Detaya Git

İEF’de müzik ve mizah bir arada

11 Eylül 2026 Cuma

Kültürpark’ta sanat ve eğlence dolu akşamlar devam ediyor. 95. İzmir Enternasyonal Fuarı altıncı gününde, müzikten mizaha uzanan zengin programıyla İzmirlileri ağırladı.

Detaya Git