- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile eşi Öznur Tugay, Bosna Hersek'in doğusundaki Srebrenica'da 1995 yılında Sırp birliklerince 8 bin 372 Boşnak sivilin katledildiği soykırımın 31. yılı dolayısıyla düzenlenen anma programına katıldı. Başkan Tugay ile Öznur Tugay'a İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Atilla Baysak, Barış Dalgıç ve Seyhan Müşerref Kuralı da eşlik etti. Birçok ülkeden temsilcinin yer aldığı anma programına katılan Başkan Tugay, savaş sırasında yaklaşık 25 bin Boşnak'ın canını kurtarmak amacıyla sığındığı eski akü fabrikasını da ziyaret etti. Tugay, buradaki taziye defterini imzaladı. Resmi törenin ardından Potoçari Anıt Mezarlığı'na geçen Başkan Dr. Cemil Tugay ile eşi Öznur Tugay, soykırım kurbanları için dua ederek cenaze törenine katıldı ve anıta beyaz zambak bıraktı. Kimlikleri yeni belirlenen Srebrenica soykırımı kurbanlarından 10'u da düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Başkan Tugay, Bosna -Hersek programı kapsamında Saraybosna Belediye Başkanı Samir Advic ve Saraybosna Büyükelçisi Emin Akseki ile bir araya geldi. “Kuşatma Altındaki Saraybosna'da Öldürülen Çocuklar Anıtı" ile Aliya Izzetbegoviç'in kabrinin de bulunduğu Kovaçi Şehitliği'ni ziyaret etti.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
“104 yıllık mirasa çalışarak sahip çıkacağız”
8 Eylül 2026 Salıİzmir’in kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile eşi Öznur Tugay'ın ev sahipliğinde 9 Eylül Resepsiyonu düzenlendi.
Interfresh Eurasia üçüncü kez İzmir’de sektörü buluşturdu
8 Eylül 2026 SalıTürkiye’nin yaş meyve sebze sektörünün önemli uluslararası buluşmalarından Interfresh Eurasia Sebze, Meyve, Ambalaj, Depolama, Lojistik, Tarım Makine ve Teknolojileri Fuarı açıldı.
Çocuklar bu fuarı çok sevdi
8 Eylül 2026 Salı95. İzmir Enternasyonal Fuarı çocukların keyifli vakit geçireceği birbirinden renkli etkinliklere sahne oluyor. Kültürpark’a ailelerinin ellerinden tutarak gelen minikler; boyamadan dansa, sevilen çizgi karakterlerden sanal deneyime kadar pek çok etkinlikle fuarın tadını çıkarıyor.
Kızı keman çaldı, anne yönetti
8 Eylül 2026 Salı95. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) ziyaretçiler “Şef Sensin” etkinliğiyle orkestra yönetme deneyimi yaşıyor. Lozan Kapısı karşısında düzenlenen etkinlikte İzmirliler, orkestranın başına geçiyor.
