Kapat

Haberler

Başkan Tugay huzurevi sakinleriyle bayramlaştı

Aa
21 Mart 2026 Cumartesi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Büyükşehir’in Sosyal Yaşam Kampüsü’ndeki huzurevi sakinleriyle bayramlaştı. Ziyarette, sakinler sunulan hizmetlerden ve Başkan Tugay’ın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı. Buca'daki İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Kampüsü Zübeyde Hanım Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bayram ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay’a, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Pınar Okyay, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ela Hızlı, Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Başak Bayram ve huzurevi yönetimi eşlik etti. Huzurevi sakinleri, Başkan Tugay’ı ziyarette çiçeklerle ve büyük bir sevgiyle karşıladı. 

“Görevde olduğum sürece zam yapılmayacak”
Başkan Tugay, huzurevinin her katını tek tek dolaşarak büyüklerin ellerini öpüp bayramlarını kutladı. Ziyaretini belediye başkanı olarak değil, onların bir evladı ve kardeşi olarak gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Tugay, huzurevi sakinleriyle samimi bir sohbet yaptı. Kendisinden herhangi bir talepleri olup olmadığını soran Başkan Tugay, huzurevi sakinlerinin sağlığı, mutluluğu ve huzurunun her zaman öncelikleri olduğunu vurguladı. İleri yaştaki yurttaşlar, Sosyal Yaşam Kampüsü ücretlerine zam yapılmadığı için Başkan Tugay’a teşekkür etti. Başkan Tugay ise, "Ben görevde olduğum sürece zam yapılmayacak" dedi. 

“Çok güzel bir yerde yaşıyoruz”
Başkan Tugay’ın ziyaretinden duydukları mutluluğu dile getiren huzurevi sakinleri, “Çok güzel bir yerde yaşıyoruz; teşekkür ederiz. İyi ki geldiniz, bizi çok mutlu ettiniz. Biz sizden de burada yaşamaktan da çok memnunuz" diyerek duygularını ifade etti. Ziyaret sırasında huzurevi sakinleri, Başkan Tugay ve eşi Öznur Tugay ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

“İzmir dezenformasyon baskısı altındadır”

17 Nisan 2026 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kent genelinde hızla devam eden kentsel dönüşüm sürecine ilişkin meclis oturumu öncesi bilgilendirme yaptı.

Detaya Git

İZKİTAP, kapılarını açtı

17 Nisan 2026 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 17-26 Nisan tarihlerinde 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gezilebilecek İZKİTAP-7. İzmir Kitap Fuarı’nın açılışını yaptı.

Detaya Git

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Mavişehir’deki satışa itiraz: “İptal edilmeli”

17 Nisan 2026 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışa çıkarılan Mavişehir’deki taşınmaz için harekete geçti. TOKİ’ye gönderilen resmi yazıda “belediye hizmet alanı” olarak planlanan arazinin satışına itiraz edilerek işlemin iptal edilmesi istendi.

Detaya Git

Marble Talks’ta doğal taşın geleceği konuşuldu

17 Nisan 2026 Cuma

Marble İzmir - 31. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, bine yakın katılımcısı, 100’ün üzerinde ülkeden gelen binlerce profesyonel ziyaretçisi ve ortaya çıkardığı ticaret hacminin yanı sıra düzenlenen Marble Talks oturumları ile de yoğun ilgi görüyor.

Detaya Git