- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ankara temasları kapsamında İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’yi ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u makamlarında ziyaret etti. Başkan Tugay, ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi. Ziyaretlerde Başkan Tugay’a AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan da eşlik etti. Görüşmelerde, İzmir'in öncelikli ihtiyaçları ve kentte yürütülen çalışmalar değerlendirildi.
“İzmir için iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’ye nazik misafirperverlikleri, ilgileri ve destekleri için teşekkür etti. Başkan Tugay, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a da İzmir’e olan yakın ilgi ve destekleri için teşekkür ederek, “İzmir; 8 bin 500 yıllık köklü geçmişi, doğası ve kültürel zenginlikleriyle eşsiz bir kent. Bu güzel şehri kültür ve turizm alanlarında geliştirmeye, İzmir'i dünyanın dört bir yanına tanıtmak için yeni yatırımlar hayata geçirmeye ve iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
“İzmir’i beraber daha ileriye taşıyacağız”
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Başkan Dr. Cemil Tugay’a ve Eyyüp Kadir İnan’a nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri dolayısıyla teşekkür etti. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Köklü tarihi, zengin kültürel mirası ve eşsiz güzellikleriyle İzmir’imizin kültür ve turizm alanındaki gelişimine katkı sunacak her adımı, şehrimizin geleceğine yapılan değerli bir yatırım olarak görüyoruz. İzmir’in sahip olduğu birikimi korumak, tanıtmak ve daha geniş kitlelerle buluşturmak için iş birliğini ve ortak çalışma anlayışını önemsiyoruz. İzmir Kültür Yolu Festivali’nin şehrimizin dört bir yanında sanatseverleri buluşturduğu bu günlerde, kültür ve sanatın şehir hayatına kattığı canlılığı hep birlikte yaşıyoruz. İzmir’in bu alandaki imkânlarını geliştirmek ve turizmdeki potansiyelini daha ileriye taşımak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Sayın İnan’a ve Sayın Tugay’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
İzmir’de yağış mesaisi: İZSU 763 personel ve 366 araçla sahada
28 Ekim 2026 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kent genelinde etkili olan yağışlara karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çelenk sunma töreni ile başladı
28 Ekim 2026 ÇarşambaTürkiye Cumhuriyeti'nin 103. kuruluş yıl dönümü kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. Resmi tören kapsamında İzmir Valiliği, Ege Ordusu Garnizon Komutanlığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi çelenkleri, Atatürk anıtına sunuldu.
Başkan Tugay’dan 29 Ekim mesajı: “Cumhuriyet’i milletçe yaşatacağız”
28 Ekim 2026 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Hakkı, hukuku ve bağımsızlığı savunacağız! Çocuklarımızın geleceği için çalışacağız! Milletçe kurduğumuz Cumhuriyet’i, milletçe yaşatacağız!” ifadelerini kullandı.
Fashion Prime yeni iş birlikleriyle sektöre katkı sağladı
28 Ekim 2026 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen Fashion Prime - 9. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı, tekstil ve hazır giyim sektöründe yeni iş birliklerine zemin hazırladı.