- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
12-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ve Avrupa'nın ilk kıtasal oyunları olma özelliğini taşıyan 2015 Bakü Avrupa Oyunları'nda İzmir Büyükşehir Belediyespor 7 sporcu ile ülkemizi temsil edecek. Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği'nce her dört yılda bir düzenlenecek oyunlarda, bu yıl 50 Avrupa ülkesinden yaklaşık 6300 sporcu 20 spor dalında yarışacak. Türkiye’nin toplam 190 sporcu ile katıldığı organizasyonda İzmir Büyükşehir Belediyesporlu 7 sporcu ülkemize madalya getirmek için mücadele edecek.
2015 Bakü Avrupa Oyunları’na katılan Milli Takım kadrosuna İzmir Büyükşehir Belediyespor en büyük katkıyı okçuluk dalında veriyor. Aybüke Aktuna, Yasemin Ecem Anagöz ve Yağız Yılmaz okçuluk, Buse Tosun ve Bediha Gün güreş, Ferhat Arıcan cimnastik, Gülhan Kılıç ise görme engelli judoda ülkemizi temsil edecek. Atıcılık, atletizm, badminton, basketbol (3x3), bisiklet, boks, cimnastik, eskrim, güreş, judo, kano, karate, masa tenisi, okçuluk, plaj futbolu, plaj voleybolu, su topu, tekvando, triatlon, voleybol ve yüzme branşlarında yapılacak 1. Avrupa Oyunları sonunda toplam 239 madalya dağıtılacak. Sporcular, oyunlar süresince yarıştığı dallarda Rio 2016 kotalarına yönelik puan alma şansına da sahip olacak.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
On binlerce yurttaşa evinde şifa
10 Haziran 2026 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Yerel Yönetimlerde Evde Bakım Hizmetleri Çalıştayı”nda, evde bakım hizmetlerinin kapsamı ve geleceği ele alındı.
İzmir’de Türk-İtalyan dostluk buluşması
10 Haziran 2026 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İtalya Cumhuriyet Bayramı kapsamında Türkiye’nin İtalya Büyükelçisi Giuseppe Manzo ile bir araya geldi.
UFI Avrupa Konferansı İzmir’de iz bıraktı
10 Haziran 2026 Çarşambaİzmir, Küresel Fuarcılık Endüstrisi Birliği’nin (UFI) 101 yıllık tarihindeki en geniş katılımlı bölgesel konferansa ev sahipliği yaparak 36 ülkeden yaklaşık 400 sektör temsilcisini bir araya getirdi ve uluslararası fuarcılık alanındaki konumunu güçlendirdi.
İzmir’de ortak yaşam alanlarında örnek dayanışma
10 Haziran 2026 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Temiz Park” etkinliğinde gönüllüler, parkları atıklardan arındırırken çocuk oyun gruplarını da sirke ve arap sabunuyla temizledi. Çevre bilincini ve ortak yaşam alanlarını koruma kültürünü güçlendiren etkinlik, kentte örnek bir dayanışma sergiledi.
