Kapat

Haberler

Aşkın melodileri Alsancak’ta yükseldi

Aa
15 Şubat 2026 Pazar
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında Alsancak’ta düzenlenen “Aşkın Melodileri” etkinliği, İzmirlilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Kıbrıs Şehitleri Caddesi girişinde yapılan etkinlik, nostaljik atmosferi ve müzik dolu programıyla katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında Alsancak’ta “Aşkın Melodileri” etkinliği düzenledi. Kıbrıs Şehitleri Caddesi önünde yapılan etkinlik, Atıl Aktagel’in solo konseriyle başladı, Hazal İlhan’ın saksafon dinletisiyle devam etti. Hikem Çamdalı ve Atıl Aktagel ile Şenol Şentürk ve İbrahim Telkıvıran duo performansı ile müzikseverlerle buluştu. Günün ilerleyen saatlerinde Bando Quartet konseriyle tempo yükseldi. Program, 17.30’da Enes Kunduracı konseri ve 18.30’da DJ Heyecan performansıyla tamamlandı. Gün boyunca Alsancak’ta hava şartlarının da elverişli olması etkinliğe ayrı bir renk kattı. Etkinliğe katılan çiftler müzik eşliğinde dans ederken, birçok vatandaş sevilen şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. İzmir’in kalbinde yapılan dinleti, özel bir Sevgililer Günü etkinliği olarak hafızalarda yerini aldı.
 
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

“Size hizmet bizim için onur”

9 Mayıs 2026 Cumartesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Anneler Günü nedeniyle kentteki şehit anneleriyle buluştuğu etkinlikte, “Size hizmet etmek, sizinle birlikte olmak bizim için onur” dedi.

Detaya Git

Avrupa Drama Buluşmaları gençleri İzmir’de buluşturuyor

9 Mayıs 2026 Cumartesi

Avrupa Drama Buluşmaları (European Drama Encounters/EDERED), bu yıl 11 farklı ülkeden drama ve tiyatro alanındaki gençlerin katılımıyla İzmir’de gerçekleştirilecek.

Detaya Git

Alevlere koşan süper anneler

9 Mayıs 2026 Cumartesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan kadın itfaiye personeli, bir yandan yangın ve afetlerde hayat kurtarırken bir yandan da anneliğin yükünü ve özlemini taşıyor.

Detaya Git

Yelki hattı ile kesintisiz dönem başlıyor

9 Mayıs 2026 Cumartesi

İZSU Genel Müdürlüğü, Güzelbahçe ve Yelki’de yaz aylarında yaşanan su basıncı ve debi sorunlarını çözmek için 3 kilometrelik iletim hattı inşa ediyor. Yaklaşık 15 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen proje sayesinde bölgeye kesintisiz ve daha güçlü içme suyu sağlanacak.

Detaya Git