ADNAN SAYGUN’DA MÜZİK DOLU GÜNLER

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), peşpeşe düzenlenen önemli sanat etkinlikleri ile adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü keman sanatçısı Arif Manaflı ile piyanist Alexander Makaev’in 13 Nisan 2010 Salı akşamı saat 20.00’de AASSM Küçük Salon’da birlikte sunacağı resital de, uzun süre unutulmayacak bir konser olacak.
Hemen iki gün sonra, 14 Nisan 2010 Salı saat 20.00’de yine Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde, bu kez Ege Yaylı Çalgılar Topluluğu sahne alacak.  Toplulukta keman sanatçıları Sema Korkut, Ozan Akkol, Özüm Günöz, Elif N. Akın, viyola sanatçıları Betül Yıldıztekin, Özlem Görgülü, viyolonsel sanatçıları Emre Sayarı ve Arzu Gök yer alıyor.