Kapat

Haberler

Levent Yüksel ve Salih Bademci’ye yoğun ilgi

Aa
7 Eylül 2026 Pazartesi
95. İzmir Enternasyonal Fuarı, ikinci gününde müzik ve tiyatro dolu iki özel etkinliğe ev sahipliği yaptı. Çim Konserleri’nde Levent Yüksel sevilen şarkılarını binlerce İzmirliyle birlikte söylerken, Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Salih Bademci’nin “Sesler” adlı tek kişilik performansı da sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından “Fuar Şehrin Kalbinde” sloganıyla düzenlenen 95. İzmir Enternasyonal Fuarı, her yaştan ziyaretçiye hitap eden etkinlikleriyle Kültürpark’ta devam ediyor. Folkart’ın ana sponsor, Migros’un etkinlik sponsoru olduğu fuarda, müzikten tiyatroya, stand-up gösterilerinden interaktif sahne performanslarına uzanan dopdolu bir program İzmirlilerle buluşuyor.
 
Levent Yüksel şarkılarını İzmirlilerle birlikte söyledi
Fuar akşamlarının geleneksel etkinliklerinden Çim Konserleri, ikinci gününde unutulmaz anlara sahne oldu. Migros sponsorluğunda düzenlenen konserde, “Ya Sonra” şarkısıyla sahneye çıkan Levent Yüksel, her biri klasikleşen şarkılarını fuar ziyaretçileriyle birlikte seslendirdi. Konser alanını dolduran İzmirliler, sanatçının şarkılarına gece boyunca hep bir ağızdan eşlik etti. Levent Yüksel’in sahne performansı ve sevilen şarkıları, fuar ziyaretçilerinden büyük beğeni topladı. Yüksel, konserini, İzmir Marşı’nı alanı dolduranlarla birlikte söyleyerek tamamladı.
Çim Konserleri, 7 Eylül’de Yıldız Tilbe, 8 Eylül’de Mert Demir, 9 Eylül’de Model, 10 Eylül’de Gülşen, 11 Eylül’de Teoman ve 12 Eylül’de Semicenk’in sahne alacağı performanslarla devam edecek. Fuar boyunca müzikseverler, sevilen sanatçıların performansları eşliğinde keyifli akşamlar yaşayacak.
 
Salih Bademci’den “Sesler” ile özel bir yolculuk
İzmir Enternasyonal Fuarı Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu etkinlikleri kapsamında, sevilen sanatçı Salih Bademci’nin tek kişilik performansıyla sahnelediği “Sesler” adlı oyun da izleyicilerden yoğun ilgi gördü. Bademci, seslere duyduğu kişisel ilgiden yola çıkarak izleyicileri çocukluk anılarından yaşadığı şehrin seslerine uzanan özel bir yolculuğa çıkardı. Farklı anlatım biçimlerini güçlü yorumuyla bir araya getiren Bademci, tiyatroyu dolduran izleyicilere, özgün bir sahne deneyimi yaşattı.
 
Tiyatro da var, stand-up da
Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’ndaki etkinlikler, 12 Eylül’e kadar devam edecek. 7 Eylül’de Nezaket Erden, Latife Tekin’in eserinden uyarlanan “Sevgili Arsız Ölüm – Dirmit” ile sahneye çıkacak. Oyun, bir kadının ve bir ailenin değişen dünya karşısındaki hikayesini sahneye taşıyacak. 8 Eylül’de Doğu Demirkol stand-up gösterisiyle izleyici karşısına çıkacak. Günlük hayatın komik detaylarını sahneye taşıyan “Çok Güzel Hareketler-2”, 9 Eylül’e özel İzmir skeçleri ve genç oyuncuların enerjisiyle Açıkhava’da olacak. 10 Eylül’de Doğan Akdoğan ve Rüştü Onur Atilla’nın sunumuyla gerçekleştirilecek Abur Cubur Show, eğlence ve sürprizlerden oluşan interaktif bir sahne deneyimi sunacak. 11 Eylül’de Atakan Çelik ve Safa Sarı, müzik, mizah ve sahne enerjisini bir araya getirdikleri “Sonkiüçdört” ile sahne alacak. Program; 12 Eylül’de Binnur Kaya ve Mert Fırat’ın sahne aldığı, evlilik, sadakat, boşanma, toplumsal roller ve bireysel özgürlük üzerinden bir ilişkinin ve boşanma sürecinin hikayesini mizahi bir dille ele alan “İki Kişilik Oyun” ile son bulacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı, 13 Eylül’e kadar 16.00 - 23.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

Gençler mesleki deneyimleri dinledi, ziyaretçiler dünyayı keşfetti

12 Eylül 2026 Cumartesi

İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki Belediye Sokağı’nda gençleri mesleki deneyimlerle buluşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi, ziyaretçilere de bilgi yarışmaları ve interaktif oyunlarla farklı ülkeleri ve kültürleri keşfetme fırsatı sundu.

Detaya Git

İtfaiyeciler bu kez sahneye çıktı: Çocuklara yangın ve deprem eğitimi

12 Eylül 2026 Cumartesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin ateş savaşçıları, 95. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) çocuklara hayat kurtaracak bilgiler vermek için sahneye çıktı. Etkinlikte yangın, deprem ve diğer acil durumlarda yapılması gerekenler müzik ve eğlence eşliğinde anlatıldı.

Detaya Git

İEF’de vatandaşlar karbon ayak izini ölçtü

12 Eylül 2026 Cumartesi

95. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ziyaretçileri alışverişten ulaşıma, beslenmeden günlük alışkanlıklara kadar yaşam tarzlarının doğaya bıraktığı izi de öğrendi.

Detaya Git

Teoman’dan 95. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda müzik şöleni

12 Eylül 2026 Cumartesi

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın yedinci gününde Kültürpark, müzik, mizah ve sahne sanatlarıyla renklenen etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Detaya Git