- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
14 Mart Tıp Bayramı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'nde de kutlandı. Hastanedeki etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe de katıldı. Törende konuşan Dr. Türkegül Kocaoğlu, ilk Tıp Bayramı'nın kutlandığı 14 Mart 1919'un üzerinden tam 100 yıl geçtiğini belirterek "Günümüzde sağlık sektörü çalışanları çok yoğun bir iş yükü altında olmalarına, şiddet eylemlerine maruz kalmalarına rağmen hala görevlerini sevgiyle yapabilmektedir. Sağlık emekçilerini toplumun gözünden düşüremeyecekler. Hekimler ülke sorunlarına hiçbir zaman duyarsız kalmadı, bundan sonra da kalmayacak. Hepinize mutlu ve umutlu günler diliyor, sizleri dirençli olmaya davet ediyorum" diye konuştu.
Türkiye'nin tek belediye hastanesi
Dr. Türkegül Kocaoğlu, Türkiye'nin tek belediye hastanesi olan Eşrefpaşa'nın her yönden örnek bir kurum olduğunu belirterek, "15 yıldır göğsümüzü kabartan hizmetlere imza attınız. Bu çatı altındaki tüm sağlık emekçilerine teşekkür ediyor, 14 Mart Tıp Bayramı'nın kutlu olmasını diliyorum" dedi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe ise ülkenin ve sağlık sektörünün içinde bulunduğu olumsuz koşullara rağmen, özveriyle çalışan tüm sağlık emekçilerinin 14 Tıp Bayramı'nı kutladı. Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Dr. Serdar Pedükcoşkun da, personelinin bayramını kutlayarak, 15 yıldır verdiği desteklerle Türkiye'nin en modern hastanelerinden birinin yaratılmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na teşekkür etti.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Gençlerin mezuniyet sevinci yarım kalmayacak
24 Mayıs 2026 PazarYaşamın her alanında fırsat eşitliği ilkesiyle hareket eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin mezuniyet sevincine de ortak oluyor. “Mezuniyet Kıyafeti Desteği” uygulaması kapsamında ortaokul, lise ve üniversiteden mezun olacak öğrencilere kıyafet desteği sağlanacak.
Bayram öncesi İzmir’in parklarında yoğun bakım mesaisi
24 Mayıs 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kent genelindeki park, sahil şeridi ve yeşil alanlarda bakım ve yenileme çalışmalarını hızlandırdı.
Flamingo Yolu turları bayramda da devam ediyor
24 Mayıs 2026 PazarİZDENİZ, Kurban Bayramı’nda İzmirlileri ve kent ziyaretçilerini Gediz Deltası’nın eşsiz doğasıyla buluşturacak.
Bayram öncesi zabıtadan sıkı denetim
24 Mayıs 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde taksi, minibüs ve servis araçlarına yönelik denetimlerini artırdı.
