- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
Balıkesir 9. Ana Jet Üssü Komutanlığı'ndan havalanan F-16 tipi uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Binbaşı İbrahim Bolat, gözyaşları içinde İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Şehit İbrahim Bolat'ın önce annesi Şehriban Bolat ile babası Yusuf Bolat, sonrasında ise eşi Ayşe Nilay Bolat ile kızı Nil Bolat'a taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Tugay'a, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Divan Katibi Mustafa Vatansever, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Mutaf, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Kazım Kaya ve bürokratlar eşlik etti.
“Kentte adını yaşatalım”
İlk olarak anne Şehriban Bolat ve baba Yusuf Bolat ile kardeşlerini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “İnsan bazen diyecek bir şey bulamıyor, gerçekten çok üzüldük. Allah rahmet eylesin size de sabır diliyorum. Yapabileceğim bir şey olursa, ne ihtiyacınız olursa bana söyleyin” dedi. Başkan Tugay, Bolat’ın anısının kentte yaşatılacağını söyledi. Tugay, “Biz düşünelim, siz de isteyin, isteğinizi söyleyin, adını kentte yaşatalım. Bizim şehit aileleri ile ilgili birimimiz de var. Onlar da sizin yanınızda” ifadelerini kullandı.
Tugay, sonrasında Şehit İbrahim Bolat'ın eşi Ayşe Nilay Bolat'a taziye ziyaretinde bulundu. Eşi Ayşe Nilay Bolat, Şehit İbrahim Bolat'ın çok iyi bir pilot olduğunu ve yaşanan kazaya inanamadıklarını söyledi. Başkan Tugay ise üzüntüsünü dile getirdi. Kendisinin de çocukken pilot olmak istediğini söyleyen Tugay, “Elimizden geleni yapmak istiyoruz. Bugün de öyle, yarın da öyle. Adını da yaşatalım, böyle bir görevimiz var” diye konuştu.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
“Burası İzmir, başka hiçbir yere benzemez”
27 Şubat 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP İzmir İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
Torbalı’daki fabrika yangını kontrol altına alındı
27 Şubat 2026 CumaTorbalı’daki geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı ve koordineli müdahalesiyle kontrol altına alındı. Alevlerin çevredeki diğer fabrikalara sıçraması engellenerek büyük bir facianın önüne geçildi.
Buca’da iş yeri yangını panik yarattı
27 Şubat 2026 Cumaİzmir’in Buca ilçesinde yoğurt üretimi yapılan iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle çevredeki binalara sıçramadan kontrol altına alındı.
“Arturo Ui’nin Önlenebilir Tırmanışı” ayakta alkışlandı
27 Şubat 2026 CumaBertolt Brecht’in ölümsüz eseri “Arturo Ui’nin Önlenebilir Tırmanışı” oyununun prömiyeri yapıldı. Dinamik ve yaratıcı rejisiyle dikkat çeken oyunda oyuncuların performansı geceye damga vurdu.
