- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın “Daha yeşil bir İzmir” hedefiyle göreve gelir gelmez başlattığı ağaçlandırma çalışmaları, kentin dört bir yanında tüm hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, şehir merkezindeki atıl alanların dönüşümünün yanı sıra orman yangınlarında zarar gören bölgelerde de yeniden ağaçlandırma çalışmaları yürütüyor. Geçtiğimiz ağustos ayında Aliağa’nın Çoraklar mevkisindeki makilik alanda çıkan orman yangınının ardından bölgede ağaçlandırma çalışması gerçekleştirildi. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmayla, yangından etkilenen alana bin fıstık çamı kazandırıldı. Fıstık çamı fidanları, İzmirli doğaseverler ve Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Gençlik Kolları üyeleri tarafından toprakla buluşturuldu.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
İzmir’de iletişimde engelleri kaldıracak sistem: ADİS
15 Mayıs 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, konuşma ve dil gelişimi alanında zorluk yaşayan bireylerin toplumsal yaşama daha aktif katılabilmesi için Alternatif ve Destekleyici İletişim Sistemi’nin (ADİS) yerel ölçekte erişilebilir hale getirilmesine yönelik bilimsel çalışmaların
Engelsiz İzmir için “Engelli Veri Tabanı”
15 Mayıs 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylere yönelik hizmetlerin daha hızlı, doğru ve kapsayıcı bir şekilde sunulabilmesi amacıyla “Engelli Veri Tabanı” uygulamasını hayata geçiriyor.
“Kemeraltı’nın büyüsü” konuşulacak
15 Mayıs 2026 CumaAhmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi’nde (APİKAM) Müzeler Haftası etkinlikleri kapsamında 18 Mayıs’ta “İzmir'in Açık Hava Müzesi Kemeraltı’nın Büyüsü” konferansı düzenlenecek.
Mutfakta engeller kalktı
15 Mayıs 2026 Cumaİzmir Çeşme’de restoranı bulunan ve sosyal medya platformlarında tariflerini paylaşan şef Rıfat Yurttaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası’nın konuğu oldu.