Erişilebilirlik Butonu
Kapat
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Projeler Sayfası

Sayfa İçeriği

Sayfa İçeriği

Uluslararası Kruvaziyer Hatları Birliği (CLİA)

Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş WhatsApp'ta paylaş
PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin kruvaziyer turizmi potansiyelini arttırmak için önemli bir adım daha atarak CLIA (Uluslararası Kruvaziyer Hatları Birliği) ne üye oldu. Üyelik sayesinde kentimiz, kruvaziyer turizminde karar verici olan kruvaziyer firmaları, limanlar ve destinasyonların olduğu ağlara dahil olmuştur.
 
CLIA Hakkında

Uluslararası Kruvaziyer Hatları Birliği (CLIA), Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa, Asya ve Güneydoğu Asya Adaları 'nı temsil eden dünyanın en büyük gemi seyahati endüstrisi ticaret birliğidir. Seyahat acenteleri, global kruvaziyer firmaları, pazarlama iştirakleri ile her geçen yıl büyüyerek hizmet vermeye devam etmektedir.
55 ten fazla kruvaziyer hattının üye olduğu CLIA, küresel yolcu kapasitesinin %95 ini temsil etmektedir.
Kruvaziyer şirketlerinin ana tedarikçileri ve ortakları olan 350'den fazla Yönetici ortağı olan CLIA, limanlar ve destinasyonlar, gemi geliştirme, tedarikçiler ve iş hizmetleri de dahil olmak üzere, gemi yolculuğunun başarılı bir şekilde yürütülmesinde önemli bir rol oynamaktadır.
CLIA yılda 30 milyon yolcuya hizmet vermektedir.
 
CLIA’ya  üye olmanın yarattığı imkânlar;
 
Limanlar ve destinasyonlar olarak seyahat programlarına dâhil olma ve planlama fırsatı yakalanır.
Gemi yolculuğu endüstrisi karar vericileri ile doğrudan bağlantı kurma imkânı sağlar.
Küresel endüstri güncellemelerine, kişiselleştirilmiş, niş iletişimlere ve topluluklara özel katılım imkânı sağlar.
CLIA ekibi tarafından tüm üyelere yüz yüze ve sanal etkinlikler hakkında bilgilendirme yapılır ve etkileşim halinde tutulur.
CLIA, binlerce seyahat acentesi ve seyahat acentesi üyesi ile gemi seyahatlerinin değerini ve arzu edilirliğini desteklemek için seyahat acentesi eğitimi, araştırma ve pazarlama iletişimlerine üyelerini dâhil eder.
CLIA, üyelerinin gösterdiği başarıları ve yenilikleri kutlamak için ödül törenlerine ev sahipliği yapma imkanı tanır.
CLIA tarafından gerçekleştirilecek olan ulusal ve uluslararası organizasyonlarda ev sahipliği yada sponsorluk yaparak destinasyon tanıtım şansı sağlar.
Gemi seyahati bilgilerini, terminolojiyi, trendleri ve fırsatları gözden kaçırmamanıza yardımcı olur. CLIA, resmi endüstri eğitimi ve sertifikası, benzersiz kaynakları ile ilham verici etkinliklere katılım imkânı sağlar.