Erişilebilirlik Butonu
Kapat
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu

Sağ Menü

23° hava durumu ikonu

Projeler Sayfası

Sayfa İçeriği

Sayfa İçeriği

Taziye Evlerine Pide Hizmeti

Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş WhatsApp'ta paylaş
PAYLAŞ

Pide Hizmeti

İzmir İli metropol sınırları içinde yaşayan vatandaşlara aile fertlerinin vefatı durumunda yardımda bulunmak amacıyla pide ve ayran hizmeti verilmektedir.

Taziye Paketi Desteği

Pide hizmeti verilemeyen, anakent dışında kalan taziye evlerine çay, şeker, bardak, meyve suyu kolonya, ıslak mendil ve peçeteden oluşan paket desteğini kapsamaktadır.

Pide Hizmetinden Yararlanmak İçin Nereye Başvurmalıyım?

Cenaze evlerine pide ve ayran hizmetinden faydalanmak için cenaze yakınının Defin Hizmetleri Şube Müdürlüğü'ne ölüm kaydı yaptırması yeterlidir. Defin Hizmetleri Şube Müdürlüğü' nün kayda aldığı ölüm bilgilerinin, Aşevleri Şube Müdürlüğü tarafından online takibi ve sisteme dahil edilmesi üzerine her cenaze evine taziye amacı ile dağıtım gerçekleştirilmektedir.

Şehitlerimiz İçin Taziye Yemek Hizmeti

İzmir sınırları içerisinde yaşayan hanesi ya da baba ocağı bulunan şehitlerimizin ailelerine, bu acılı günlerinde bir nebze de olsa yanlarında olabilmek adına taziye amaçlı yiyecek, pide, kumanya, içecek yardım hizmetlerimiz verilmektedir.