Erişilebilirlik Butonu
Kapat
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Projeler Sayfası

Sayfa İçeriği

Sayfa İçeriği

Spor İzmir

Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş WhatsApp'ta paylaş
PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesinin ‘’spor ve gençlik kenti İzmir’’ misyonundan hareketle İzmir Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan Spor İzmir mobil uygulaması hayata geçirilmiştir. Bu uygulamada kullanıcıların spor yapması için motivasyonlarının arttırılması ile kentin sportif kimliğinin oluşturulması amaçlanmaktadır. 
İzmir Büyükşehir Belediyesi spor etkinlikleri duyuruları, Spor İzmir aracılığıyla katılım sağlamak isteyen daha fazla sayıda vatandaşa ulaşır. Bu uygulama, uluslararası projelerle örnek bir sportif kent kültürü yaratılması yolunda spora teşvik eder ve destek olur. 
Spor İzmir, kullanıcıların cihazlarındaki sağlık uygulamaları ile entegre çalışarak gerçekleştirilen her aktivitenin bilgilerini detaylı bir şekilde gösterir. İzmir’de gerçekleşecek tüm spor etkinlikleri, spor tesis bilgileri ve nasıl ulaşabileceği görülerek, yol tarifi alınabilir. Kişiselleştirilmiş aktivite rotaları ile kişiye özel önerilere ulaşılabilirken yakın çevrede bulunan diğer kullanıcıların aktiviteleri hakkında da bilgi sahibi olunabilir, katılımları sağlanabilir. Ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Spor Okulları Başvuru sistemi ile her zaman başvuru yapılabilir. 
Sportif bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İzmir için Spor İzmir mobil uygulama geliştirmeleri devam etmektedir.