Erişilebilirlik Butonu
Kapat
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Projeler Sayfası

Sayfa İçeriği

Sayfa İçeriği

Kariyerimiz

Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş WhatsApp'ta paylaş
PAYLAŞ

Dijitalleşen dünyada büyük kitlelere ulaşma hedefi kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü, Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı, İstihdamı Geliştirme ve Destekleme Birimi ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı işbirliği ile hazırlanan www.kariyerimiz.com.tr,  iş arayanları ve işverenleri tek çatı altında toplamaktadır.

www.kariyerimiz.com.tr, iş arayışında olan vatandaşlarımız için iş bulma süreçlerini kolaylaştıran bir platform olarak hizmet vermektedir. Bu platform, iş arayan vatandaşlarımızın her an erişebileceği bir kaynak sunarak, iş bulma ve kariyerlerini geliştirme süreçlerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.
Kariyerimiz, kullanıcıların diledikleri zaman üye olabilecekleri ve kişisel bilgilerini güncelleyebilecekleri bir altyapı sunar. Aynı zamanda, çeşitli sektörlerdeki iş ilanlarını görüntüleyerek başvuru yapma imkanı sunar. Aynı şekilde işverenler için www.kariyerimiz.com.tr, iş ilanlarını ücretsiz bir şekilde yayınlama ve başvuruları inceleme fırsatı sunmaktadır. İşverenler, platform üzerinden gelen başvuruları değerlendirerek uygun gördükleri adaylarla iletişime geçebilir ve iş görüşmelerini başlatabilmektedirler. Bu sayede, işverenlerin nitelikli personel bulma süreci kolay bir şekilde ilerleyecektir.

Kariyerimiz Portalı

Ülkemizdeki en büyük sorunlardan biri olan işsizlik sorununa etkili bir çözüm sunmayı hedefler. Sosyal belediyecilik anlayışıyla iş arayan vatandaşlarımıza destek olur.
İş arayan vatandaşlarımızın İzmir'deki iş ilanlarına kolayca erişmelerine ve onların iş bulma süreçlerini iyileştirmeyi amaçlar.
Vatandaşlarımızın her an, her yerden erişebileceği bir platform olarak tasarlanmıştır. Bu sayede, iş ilanlarına başvurmak için İzmir Büyükşehir Belediyesine ya da işverenlere fiziksel olarak başvurma zorunluluğu ortadan kalkmaktadır.
İzmir Büyükşehir Meslek Fabrikası, meslek odaları, halk eğitim merkezleri, Türkiye İş Kurumu gibi kurumlarla işbirliği yaparak, vatandaşlarımıza iş yaşamlarını geliştirecek ve iş arama süreçlerini kolaylaştıracak mesleki eğitim fırsatları sunmaktadır.