Erişilebilirlik Butonu
Kapat
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu

Sağ Menü

23° hava durumu ikonu

Projeler Sayfası

Sayfa İçeriği

Sayfa İçeriği

İzmir Art Dijital Kültür ve Sanat Platformu (İzmir Art)

Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş WhatsApp'ta paylaş
PAYLAŞ

İzmir Art kentin kültür – sanat gündemini bünyesinde toplayan, ortak üretimlerle sanatçılarla etkileşim içinde olan interaktif bir kültürel oluşumdur. Aralık 2021 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçen proje web site ve mobil uygulama (Android ve IOS) olarak hizmet vermektedir.

İzmir Art içeriğini kültür sanat takvimi, blog sayfası, kültür sanat rotaları, sanal sergi modülü, kültür sanat haritası olmak üzere 5 ana bölümden oluşturmaktadır.  İzmir Art’ın 2 ayrı üyelik sistemi bulunmaktadır. Birincisi tüm vatandaşların üye olabildiği, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortak üyelik sistemi olan Bizİzmir altyapısı üzerinden kayıt olunan sistemdir. Bu üyelik ile QR kod bilet sistemi ile platform içerisinde dağıtılan “Genç Bilet” (15-30 yaş arası gençlere 36 Bin adet ücretsiz etkinlik bileti dağıtılmaktadır), “Arabalı Sinema” gibi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bilet kampanyalarına katılıp yararlanabilmektedir. Diğer üyelik sistemi “Akredite Üyelik” ise İzmir’de kültür ve sanat alanında faaliyet gösteren tüm amatör ve profesyonel kişi ve kuruma açık üyelik sistemidir. Bu sayede İzmir’de gerçekleştirecekleri etkinlik duyurusu, varsa etkinlik mekanı profil sayfasının oluşturulması ve genel duyurularını üyeliklerini kullanarak İzmir Art web sitesi ve mobil uygulamasında yayınlayabilmektedirler.