Duyuru Detay Sayfası

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı

WhatsApp'ta paylaş Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş
Tüm Duyurular PAYLAŞ

02.07.2020 tarihli ve 31173 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelikte belirtilen unvan değişikliğine tabi kadroların, 11.04.2007 tarihli ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye Zabıta Yönetmeliği ile 21.10.2006 tarihli ve 26326 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin görevde yükselmeye tabi kadroların bazılarında Başkanlık Makamının 12.01.2024 tarihli ve 76 sayılı Olur'larıyla 2024 yılı için Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı açılması uygun bulunmuştur. Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmeliğin duyuru ve başvuru başlıklı 11 inci maddesinin 6 ncı fıkrası, Belediye Zabıta Yönetmeliğinin duyuru ve başvuru başlıklı 19 uncu maddesinin 6 ncı fıkrası ile Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin duyuru ve başvuru başlıklı 21 inci maddesinin 6 ncı fıkrasında; "… personel işlerinden sorumlu birimlerine yapılan başvurular incelenerek, aranan şartları taşıyanlar kurumlarınca 15 Şubat tarihine kadar resmi internet sitelerinde ilan edilir. Görevde yükselme sınavına katılma şartlarını taşımayanlara durumu gerekçesi ile bildirilir. Söz konusu listeye ilişkin olarak ilan tarihinden itibaren beş iş günü içinde ilgili yerel yönetimin personel işlerinden sorumlu birimine itiraz edilebilir. İtirazlar beş iş günü içinde ilgili birimlerce sonuçlandırılır." hükmünce tüm başvuru listeleri yayınlanmıştır.

2024 Yılı Görevde Yükselme Sınavı Zabıta Komiseri Kadrosu Başvuru Listesi​

2024 Yılı Görevde Yükselme Sınavı İtfaiye Çavuşu Kadrosu Başvuru Listesi​