Duyuru Detay Sayfası

Ocak

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU VE İTFAİYE ERİ ALIMI SINAV SONUÇLARI

WhatsApp'ta paylaş Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş
Tüm Duyurular PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2023 Yılı Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alım İlanına başvurarak, sözlü ve uygulamalı sınav sonucunda başarılı olan ve atamaya esas başarı puanına göre atanmaya hak kazanan adayların listesi belirlenmiştir.

Lise Mezunu İtfaiye Eri Alımı Sınav Sonuçları için tıklayınız.
Ön Lisans Mezunu Erkek İtfaiye Eri Alımı Sınav Sonuçları için tıklayınız.
Ön Lisans Mezunu Kadın İtfaiye Eri Alımı Sınav Sonuçları için tıklayınız.

Ön Lisans Mezunu Erkek Zabıta Memuru Alımı Sınav Sonuçları için tıklayınız.
Ön Lisans Mezunu Kadın Zabıta Memuru Alımı Sınav Sonuçları için tıklayınız.

Atanmaya hak kazanan asıl adayların 02.02.2024 tarihi mesai saati bitimine kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına (Mimar Sinan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı No:50 Hol 1-B Basmane Konak/İZMİR) aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte atanmak üzere şahsen yazılı başvuru yapmaları gerekmektedir.

Atanmaya Hak Kazanan Asıl Adaylardan İstenilecek Belgeler:
1. Başvuru dilekçesi (Aday tarafından doldurulup imzalanacaktır.)
2. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı, noter onaylı örneği veya E-Devlet üzerinden alınmış karekodlu çıktısı (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir.)
3. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartı fotokopisi
4. Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir.)
5. Sağlık açısından İtfaiye Eri Olur ibareli tam teşekküllü hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu (İtfaiye Eri kadrosuna atanmaya hak kazanan adaylar için.)
6. Sağlık açısından Zabıta Memuru Olur ibareli tam teşekküllü hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu (Zabıta Memuru kadrosuna atanmaya hak kazanan adaylar için.)
7. 4 adet biyometrik fotoğraf
8. Adli sicil kaydı belgesi (E-Devletten alınabilir.)
9. KPSS sonuç belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı
10. Güncel tarihli askerlik durum belgesi veya terhis belgesi (E-Devletten alınabilir.)

Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 16 ncı maddesinin ve Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 14 üncü maddesinin; “Belediyece yapılacak belge incelemesinden sonra atanmayı haiz olduğu tespit edilenlerin atamaları yapılır. Ancak atama için öngörülen koşullara uymayan, gerekli belgeleri süresi içinde getirmeyen veya güvenlik soruşturması olumsuz sonuçlanan adayların atamaları yapılmaz.” hükmü gereğince adayların atama işlemleri gerçekleştirilecektir.

Ayrıca; mezkûr Yönetmelik hükmü gereği ilanımızda belirtilen asil adayların atamalarının yapılamaması durumunda yedek listede bulunan adaylar ile Kurumumuz tarafından sırasıyla iletişime geçilecektir.

İtfaiye Eri Başvuru Dilekçesi Örneği için tıklayınız.
Zabıta Memuru Başvuru Dilekçesi Örneği için tıklayınız.