Duyuru Detay Sayfası

Aralık

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İTFAİYE ERİ VE ZABITA MEMURU ALIMINA İLİŞKİN

WhatsApp'ta paylaş Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş
Tüm Duyurular PAYLAŞ

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
İTFAİYE ERİ VE ZABITA MEMURU ALIMINA İLİŞKİN

SÖZLÜ VE UYGULAMALI SINAVA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAY LİSTESİ
Sınava çağırılmaya hak kazanan LİSE mezunu aday sonuçları için tıklayınız.
Sınava çağırılmaya hak kazanan ÖNLİSANS mezunu kadın aday sonuçları için tıklayınız.
Sınava çağırılmaya hak kazanan ÖNLİSANS mezunu erkek aday sonuçları için tıklayınız.

İTFAİYE ERİ ALIMINA İLİŞKİN SINAVA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLAR;
1.      İlan edilen sınav takvimine uymak zorundadır.
2.      Sınava gelirken Sınav Giriş Belgesini yanlarında bulunduracaklardır. Sınav Giriş Belgeleri adayların başvuru formunda belirttikleri iletişim numaralarına mesaj olarak gönderilecektir.
3.      Sınav Giriş Belgesi ile birlikte tanıtıcı resimli resmi kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet pasaport, evlilik cüzdanı vb.) ile uygulamalı sınav için uygun spor kıyafetlerini yanlarında bulundurmalıdır.
4.      Sözlü Sınav;
                   a)       Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,
                   b)      Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,
                   c)       657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,
                   d)      Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuat konularını kapsar.

Uygulamalı sınav;
                a)       Parkur
                           •         1km koşu
                           •         100m engelli koşu
                           •         Kule tırmanma
                           •         Labirent(Dumanlı oda) geçişi
                           •         Şınav- Mekik
                b)      Araç Kullanımı: Araç kullanımı esnasında adaylar sürücü belgelerini yanlarında bulundurmalıdır.
                c)       Mesleki Bilgi konularını kapsar.

5.      Tüm parkurun nasıl yapılacağı adaylara mülakat günü uygulamalı olarak itfaiye personeli tarafından gösterilecektir.

ZABITA MEMURU ALIMINA İLİŞKİN SINAVA GİRMEYE HAKKAZANAN ADAYLAR;
1.      İlan edilen sınav takvimine uymak zorundadır.
4.      Sözlü Sınav;
          a)      Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,
          b)      Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,
          c)      657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,
          d)      Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuat konularını kapsar.

Uygulamalı sınav;
                 a)      Parkur
                         •         1km koşu
                         •         100m engelli koşu
                         •         Şınav - Mekik
                 b)      Mesleki Bilgi konularını kapsar.

5.      Tüm parkurun nasıl yapılacağı adaylara mülakat günü uygulamalı olarak zabıta personeli tarafından gösterilecektir.