Haziran

Kordon’da yeni trafik düzeni Pazartesi akşamı başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) aldığı kararla, halk arasında Kordonboyu olarak bilinen Atatürk Caddesi’nin Alsancak-Cumhuriyet Meydanı ile Cumhuriyet Meydanı-Gümrük arasında kalan kısmı 24 Haziran 2013 (Pazartesi) akşamından itibaren araç trafiğine kapatılacak. Kararla hafta içi (Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri) 20:00-01:00, Cuma ve Cumartesi günleri 19:00-02:00, Pazar günleri ise 19:00-01:00 saatleri arasında Kordon’a araç girişine izin verilmeyecek. Yeni trafik düzenlenmesi 15 Ekim 2013 tarihine kadar devam edecek. Kordon, önümüzdeki yıllarda UKOME’nin yeni karar almasına gerek kalmaksızın, 15 Nisan- 15 Ekim tarihleri arasında ve yine belirli saatlerde araç trafiğine kapatılacak.