Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

28
Aralık

Yeni yıl coşkusu yine Cumhuriyet Meydanı’nda yaşanacak

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2012 yılına “Grup Seksendört” ile girecek. Her yıl olduğu gibi yılbaşını Cumhuriyet Meydanı’nda karşılayacak olan binlerce İzmirli, bu coşkulu eğlenceyle ortak olacak. Büyükşehir Belediyesi’nin kutlama programı, saat 20.30’da İzmirli grup “Başıbozuk” konseriyle başlayacak. İzmir’in sevilen gruplarından “Başıbozuk”un ardından saat 22.00’de “Grup 84” sahne alacak. Cumhuriyet Meydanı’ndaki yılbaşı eğlencesi saat 24.00’teki havai fişek gösterisi ile renklenecek.

AASSM ve İzmir Sanat
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’ndeki (AASSM) yılbaşı konseri ise 30 Aralık Cuma akşamı saat 20.30’da verilecek. Şef İbrahim Yazıcı yönetimindeki İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’na Solist Burcu Uyar eşlik edecek. Programın biletleri AASSM gişeler, İZDSO gişeler ile D&R’lardan temin edilebilecek.

Yine 30 Aralık Cuma akşamı, İzmir Sanat, “Tangolarla yılbaşı” özel konserine ev sahipliği yapacak. Konserde Ahmet Utku (Solist), Seher Dilmaç (Solist), Çağrıhan Erkan (Piyano), Seher Erkan (Viyolonsel), Barbaros Bozkır (Akordeon), Ersin Çalgıcılar (Keman) sahne alacak. Tam 7.5, öğrenci 4 TL olarak bilet fiyatları belirlenen konserin başlama saati 20.00.
















TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber