Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

15
Haziran

Özdere ve Gümüldür’e vidanjör takviyesi

TÜMÜ PAYLAŞ

İZSU, artan yaz nüfusu ile birlikte Özdere, Doğanbey ve Gümüldür’deki talepleri karşılayabilmek için 10 vidanjörü daha vatandaşların hizmetine sundu. İki vardiya halinde çalışacak ekipler, konutlardan çektikleri evsel atıkları Seferihisar ve Tekeli ileri biyolojik atıksu arıtma tesislerine taşıyacak.  Özdere ve Doğanbey arıtmalarının devreye girmesi ile birlikte bölge sağlıklı kanal alt yapısına kavuşarak bu sorundan tümüyle kurtulacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yaz aylarında nüfusu artan Özdere ve Gümüldür bölgesinin foseptiklerde toplanan evsel atıklarını Seferihisar ve Tekeli arıtma tesisine taşımak için vidanjör filosunu takviye etti. Vidanjör ve kombine kanal araçlarıyla haftasonu da dahil olmak üzere atık suları taşıyan İZSU, yaz ayının gelmesi ile birlikte artan talebi karşılayabilmek için 10 vidanjörlük hizmet alımı gerçekleştirdi. 1 yıl süreyle görev yapacak vidanjörler, çift vardiya halinde çalışacak.

Haziran ayı sonuna kadar tüm ihtiyaçlara cevap vermek istediklerini söyleyen İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, bu aydan sonra ise vatandaşların vidanjör talebine anında cevap verebilecek konuma geleceklerini söyledi. İZSU yetkilileri, yapımı devam eden Özdere ile yapımına başlanacak olan Doğanbey arıtmasının devreye girmesi ile birlikte bu iki bölgenin sağlıklı kanal alt yapısına kavuşacağını söyledi.








TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber