Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

12
Nisan

KENT EKMEK’TE BÜFE SAYISI 70’E ÇIKIYOR

TÜMÜ PAYLAŞ

Büfe sayısındaki artışla birlikte Nisan sonunda ekmek üretimini günlük 44 bin adetten 120 bin adete çıkarmaya hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Ekmek Fabrikası, büfelerin hizmet verme süresini de 4’er saat uzattı. Kent Ekmek, gramajda da yeni düzenlemeye gitti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara ucuz, kaliteli ve sağlıklı ekmek olanağı sağlayan Kent Ekmek’te büfe sayısını 26’dan 70’e çıkarıyor. İç ve dış tasarımı yenilenen ve daha büyüyen yeni büfelerden ilk etapta 11 tanesi hizmete girerek mevcut büfe sayısı 37’ye çıkarıldı. Daha önce hizmet veren bazı büfeler yenilendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Ekmek Fabrikası yetkilileri, Nisan ayı sonuna kadar mevcut büfe sayısının 70’e yükseltileceğini açıkladı.
Büfe sayılarındaki artışla birlikte günlük 44 bin olan ekmek üretimini 120 bine çıkararak daha çok İzmirliye ulaşmaya hazırlanan Kent Ekmek, gramajda da yeni bir düzenlemeye gitti. Bundan böyle 300 gramlık ekmekler, yine piyasa fiyatının altında olan 40 kuruştan satılacak.
Büfe sayısı ve günlük üretim kapasitesini arttıran Kent Ekmek, vatandaşlardan gelen talep üzerine büfelerdeki çalışma saatlerini de düzenleyerek uzattı. Daha önce 07.00-15.00 saatleri arasında hizmet veren büfeler, bundan böyle pazar günleri hariç 06.00-18.00 saatleri arasında ekmek satışı yapacak.

İzmirliler yeni büfeleri çok beğendi
Yeni dizayn ekmek büfelerini yerinde görmek üzere Gümüşpala Nafiz Gürman Mahallesi’ne giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, buradan ekmek alan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Ucuz, sağlıklı ve kaliteli ekmeği piyasa fiyatının altında satışa sunan Büyükşehir Belediyesi’nin böylelikle aile bütçelerine önemli bir destek verdiğini söyleyen vatandaşlar, büfe sayısının artırılması nedeniyle Başkan Kocaoğlu’na da teşekkür etti. Kent Ekmek büfelerinin yeni dizaynı, İzmirliler tarafından da çok beğenildi.

Mahallelerde yeni kurulan ve kurulacak büfeler şöyle;

Karşıyaka : Örnekköy mahallesinde
Çiğli : Egekent, Evka 5, Küçük Çiğli ve Çiğli Cumhuriyet mahallelerinde
Bayraklı : Nafiz gürman 2, Yamanlar 2, Adalet, Osmangazi, Refik şevket İnce ve Postacılar mahallelerinde
Bornova : Serintepe, Yeşilova, Mevlana, Doğanlar, Gürpınar, Evka 3, Işıklar, Atatürk, Evka 4, Çınar ve Kızılay mahallelerinde 
Konak : İsmet Paşa, Atamer, İkinci Kadriye, Hasan Özdemir, Selçuk, Çınartepe
Karabağlar : Selvili, Salih Omurtak, Refet Bele, Cennetçeşme, Günaltay, Yurtoğlu, Gülyaka, Cennetoğlu, Vatan ve Peker mahallelerinde
Buca : İnönü, Atatürk, Buca Koop., Göksü, Çağdaş, Laleli, Kozağaç, Akıncılar, Menderes ve Fırat mahallelerinde
Gaziemir : Aktepe, Beyazevler ve Dokuz eylül mahallelerinde







TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber