Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

20
Ekim

85. YIL COŞKUSU BAŞLADI

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği spor şöleni, Büyük Bayanlar Basketbol Turnuvası ile başladı. Çeşitli branşlardaki turnuvalarla renklenecek etkinlikler, 29 Ekim’e kadar kentte gerçek bir bayram havası estirecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi, ulusal bayramlar ve önemli günlerde düzenlediği etkinliklerle, yurttaşlık bilincine erişmiş nesiller yaratma hedefini hayata geçiriyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen güreş, jimnastik, atletizm, basketbol ve futbol branşlarını kapsayan “85. Yıl Cumhuriyet Bayramı Spor Şöleni” Büyük Bayanlar Basketbol Turnuvası ile başladı. İlk karşılaşma ise İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Basketbol Kulübü takımları arasında oynandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Koordinatörü Hüsnü Oral, müsabaka öncesi yaptığı konuşmada “Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu, Atatürk ilkelerine ve milli değerlere büyük önem vermektedir. Cumhuriyet’in ne kadar zorluklarla kurulduğunu hepimiz biliyoruz. Bu etkinlikleri böylesine anlamlı dönemlerde düzenlemekteki amacımız, siz gençlerimizin 29 Ekim ve diğer önemli günleri daha iyi idrak edebilmeleridir” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kağıtspor galip

Açılış törenin ardından yapılan müsabakada İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayan Basketbol Takımı, İzmir Basketbol Kulübü Bayan Takımı’nı 70-53 mağlup etti.
Turnuvanın ikinci karşılaşmasında ise Kocaeli Kağıtspor, Urla Gençlik karşısında 80-69 galip geldi.

“İlköğretim Okulları Arası Futbol Turnuvası”

“85. Yıl Cumhuriyet Bayramı Spor Şöleni” kapsamında düzenlenen “İlköğretim Okulları Arası Futbol Turnuvası” da büyük bir katılımla başladı. 48 okulun mücadele ettiği turnuvada maçlar 16 ayrı grupta yapılıyor. Turnuvanın finali 28 Ekim’de oynanacak.

TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber