Nice bayramlara..

Nice bayramlara..
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin asırlık kuruluşu Eşrefpaşa Hastanesi, 14 Mart Tıp Bayramı’nı mütevazı bir törenle kutladı. Meslektaşlarıyla Tıp Bayramı kutlamasında bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, 14 Mart tarihinin artık ülkemiz adına bayram olmaktan çıktığını ifade ederek, “Bu anlamlı günü gerçek bir bayram olarak kutlayacağımız günlerde buluşmayı diliyorum” dedi. Dr. Türkegül Kocaoğlu meslektaşlarının hem sorunlarını dinledi hem de onlarla keyiften bir gün geçirdi.