Şubat

"Ne doğduğumuz, ne doyduğumuz yeri unuturuz"

"Ne doğduğumuz, ne doyduğumuz yeri unuturuz"
Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF) tarafından bu yıl İnciraltı'nda 7'ncisi düzenlenen Hamsi Şöleni'ne katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'de sergilenen birlik, beraberlik, dayanışma ve kültür geçişkenliğinin ülkenin her yerine örnek olmasını diledi. Binlerce İzmirlinin yer aldığı etkinlikte katılımcılara seslenen Başkan Kocaoğlu, şunları kaydetti:

"Bizler ne doğduğumuz yeri, ne doyduğumuz yeri unutmuyoruz. Tüm İzmirli hemşerilerimiz ülkenin geleceği için, huzurun yerleşmesi için hep birlikte kenetlenip, hep birlikte hareket ediyoruz. İster Karadeniz'den, ister Doğu Anadolu'dan, ister İç Anadolu'dan, ister Güney Doğu Anadolu'dan nereden gelirseniz gelin, hep birlikte İzmirliyiz. Ülkemizi seviyoruz, kentimizi seviyoruz, insanımızı seviyoruz. Birlik beraberlik içinde hep birlikte ülkemizin payidar kalması için çalışıyoruz.". Başkan Kocaoğlu, etkinliğin düzenlenmesine katkıları nedeniyle EKAF tarafından verilen teşekkür plaketini İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın elinden aldı.