Şubat

Başımın üstünde yerin var

Başımın üstünde yerin var
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Sasalı’da kente kazandırdığı ve 130’dan fazla türde hayvana ev sahipliği yapan Doğal Yaşam Parkı, yine benzerine çok az rastlanacak ilginç görüntülere sahne oldu. Parkın içinde yer alan Tropik Merkez’in sakinlerinden Nil timsahı ile kurbağanın sıra dışı dostluğu objektiflere böyle takıldı. Başının üstünde bir kurbağa olmasına rağmen timsahın yüzüne yansıyan gülümseme ifadesi, görenleri hayrete düşürdü. En ilginci de,  tehlikeli hayvanlar listesinde ilk sıralarda yer alan timsahın, kulağının üstündeki kendinden kat be kat güçsüz kurbağaya gösterdiği toleranstı.