Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

18
Ocak

Buzda İzmir fırtınası

TÜMÜ PAYLAŞ

Buzda İzmir fırtınası
Buzda İzmir fırtınası
Buzda İzmir fırtınası
Buzda İzmir fırtınası
Buzda İzmir fırtınası
İzmir Büyükşehir Belediyespor Buz Hokeyi Takımı, 2015-16 sezonuna da fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Didi Buz Hokeyi Süper Ligi'ndeki ilk iki maçını rahat kazanan Büyükşehir, ligdeki üçüncü karşılaşmasında da Gümüş Patenler Spor Kulübü'nü farklı mağlup etti. İzmir ekibi, rakibini 21-0 gibi çarpıcı bir skorla  yenerek bu sezon da şampiyonlukta iddialı olduğunu kanıtladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buz Hokeyi Süper Ligi'ndeki ilk üç maçını firesiz tamamladı. Sezonun ilk maçında Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ni deplasmanda 3-1 mağlup eden İzmir ekibi, evinde oynadığı iki karşılaşmada ise rakiplerine karşı ezici bir üstünlük sağladı. Cumartesi günü karşılaştığı Koç Üniversitesi'ni 16-2 mağlup eden Büyükşehir, Pazar günü oynanan maçta da Gümüş Patenler'i 21-0 yenerek adeta güç gösterisinde bulundu.

Büyükşehir gol olup yağdı
Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Buz Sporları Salonu’ndaki maçta taraftarların da desteğiyle fırtına gibi esen İzmir ekibi, üç periyot boyunca rakibine gol yağdırdı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin karşılaşmadaki gollerini, Serkan Gümüş (7), Artsem Antonenka (4), Yusuf Halil (3), Aliaksei Yerashou (4), Erkan Kahraman, Gürkan Çetinkaya ve Doruk Kamış kaydetti.

30-31 Ocak'ta iki dev randevu
Bu yıl da şampiyonluk hedefiyle yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, sezonun 4. ve 5. karşılaşmalarını da evinde oynayacak. 30 Ocak'ta Ankara Büyükşehir Belediyesi, 31 Ocak'ta ise Zeytinburnu Belediyesi takımlarıyla karşılaşacak mavi-beyazlılar, bu maçlarda da İzmirli sporseverlerin desteğine güveniyor.
 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber