Ocak

Başkan’ın "kuzey seferi"

Başkan’ın "kuzey seferi"
2015'in ilk ziyaretini kentin kuzeydeki en uç noktalarına gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Dikili'nin ardından Kınık ve Bergama'ya giderek vatandaşlarla buluşacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni yıl mesaisine kentin kuzey ilçelerinde başladı. Dikili, Kınık ve Bergama ilçelerini kapsayan üç günlük programı kapsamında sorunları yerinde tespit etmeyi planlayan Başkan Kocaoğlu'nun ilk durağı Dikili oldu. Sırasıyla Esentepe, Katıralan, Merdivenli, Yahşibey, Bademli, Kızılçukur, Kıroba, Mazlı, Çağlan, Samanlık, Yenice ve Kocaoba mahallelerini ziyaret eden Başkan Kocaoğlu'na Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun eşlik etti. Düzenlenen toplantılarda vatandaşların talep ve şikayetleri masaya yatırıldı. Yerelde kalkınma hedefi doğrultusunda kentin kuzey ilçelerini kapsayan stratejik plan hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Başkan Aziz Kocaoğlu çalışmanın 6 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Tatil yok
Cuma gününü Dikili'ye ayıran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumartesi günü Kınık, Pazar günü ise Bergama'nın mahallerini ziyaret edecek.