Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

31
Aralık

“Gelecekten umutluyum”

TÜMÜ PAYLAŞ

“Gelecekten umutluyum”
“Gelecekten umutluyum”
“Gelecekten umutluyum”
“Gelecekten umutluyum”
“Gelecekten umutluyum”
“Gelecekten umutluyum”
“Gelecekten umutluyum”
2014’te yaşanan sıkıntılara dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Sıkıntısız bir hayat zaten mümkün değil. İnişler ve çıkışlar normal. Önemli olan, çıkışları artırmak için çaba göstermektir. Bizim de yapmamız gereken bu. Ben gelecekten son derece eminim ve umutluyum. Biz kader birliği yaptıkça, işimizi beynimizin kılcal damarlarında hissettikçe başaramayacağımız hiç bir konu yoktur” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, çalışma arkadaşlarının yeni yılını kutladı. Başkan Aziz Kocaoğlu, Meclis salonunda yaptığı konuşmada, 2014 yılını değerlendirerek 2015 yılından beklentilerini dile getirdi.

2014’ün bir “seçim yılı” olduğunu hatırlatan Başkan Aziz Kocaoğlu, “Seçimin arkasından hep birlikte 2014-2015 Stratejik Planımızı bitirdik, yol haritamızı belirledik. Yol haritamız belli, finans yapımız belli. 2015 yılından itibaren, karar altına aldığımız ve Stratejik Planımızda belirttiğimiz, öncelik sırasına koyduğumuz projeleri hayata gerçekleştirmek üzere hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Sizden bir tek dileğimiz var. Çalışmalarımızı hızlandırıp İzmirli hemşehrilerimizin bize verdiği güvene, desteğe layık olabilmektir” dedi.

İzmir motive oldu
Yaptıkları çalışmalara hız vermek istediğinin altını çizen Başkan Aziz Kocaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
Siz çalışmalarınızı mümkün olduğunca hızlandırmak, biz de sizin önünüze çıkan prosedür engellerini aşmak için mücadele edeceğiz. Doğruyu hep birlikte bulmaya çalışıyoruz. Hata yapmamaya çalışıyoruz. Hata yaptıysak da, hatamızı kabul edip dönecek erdemi gösteriyoruz. 2014 yılında ülkemizin de, kentimizin de, belediyemizin de belli sıkıntıları oldu. Sıkıntısız bir hayat zaten mümkün değil. İnişler ve çıkışlar normal. Önemli olan, çıkışları artırmak için çaba göstermektir. Bizim de yapmamız gereken bu. Ben gelecekten son derece eminim ve umutluyum. Biz kader birliği yaptıkça, işimizi beynimizin kılcal damarlarında hissettikçe başaramayacağımız hiç bir konu yoktur. Bizim başarı tanımımız ‘Kentimizi ve kentimizde yaşayan insanların yaşam standardını ve gelir düzeyini artırıp yerelde kalkınma hedefine ulaşmak’tır. İzmir'in ülke büyüme ortalamasının çok üzerinde büyüdüğü bir realite. Geçen ay bizi değerlendiren bir yabancı kuruluşun raporunda bir tespitini ifade etmek istiyorum: ‘Türkiye’de fert başına düşen gelir 10-12 bin dolar arasında gezerken, İzmir’de bu rakam hızlı bir şekilde 19 bin dolara çıkmıştır.’ Bunda İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yapılan yatırımların katkısının büyük olduğunu düşünüyorum. İzmir şu anda motive olmuş bir kenttir. Bunu hep birlikte sağlıyoruz.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber