Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

28
Aralık

Hem gönüllü hem önder

TÜMÜ PAYLAŞ

Hem gönüllü hem önder
Hem gönüllü hem önder
Hem gönüllü hem önder
Hem gönüllü hem önder
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gençleri madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için başlattığı “Önder Aileler Projesi”ne yeni gönüllüler katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen “Önder Aileler Projesi” ile gelişme çağındaki gençler “koruma kalkanı” altına alınıyor. Gönüllü ailelerden oluşan bir bilgi ve erişim ağı oluşturmayı hedefleyen projenin eğitim programlarına katılan aileler, komşularının ve çevrelerinin bilinçlenmesinde de aktif rol oynuyor. Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu katılımcılar, madde bağımlılığı, aile içi şiddet, toplumsal cinsiyet eşitliği, çocuk gelişimi ve ergenlik gibi konularda eğitim aldıktan sonra,  edindikleri bilgi ve deneyimleri yakın çevreleriyle paylaşıyor.

2 bin 400 gönüllü

İzmir Büyükşehir Belediyesi Toros Kurs Merkez'inde 4 hafta süren eğitim programını tamamlayan 44 kişi daha “Önder Aileler Projesi” katılım belgelerini Sosyal Projeler Daire Başkanı Dr. F. Aytuğ Balcıoğlu'ndan aldı. Katılımcılar, projenin kendilerine ve çevrelerine kattığı olumlu gelişmeleri ve projede yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Daire Başkanı Balcıoğlu ise “Siz gönüllülerimize gönülden teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi’nin 2007 yılı Aralık ayından itibaren sürdürdüğü Önder Aileler Projesi kapsamında bugüne dek 2 bin 400 kişiye eğitim ve sertifika verildi.

TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber