Aralık

Önce koordinasyon

Önce koordinasyon
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, ilçe belediyeleri ile organize sanayi bölgelerinin imar ve ruhsat ve imar müdürlüklerinden yetkililerin katıldığı toplantıda itfaiye raporlarını masaya yatırdı.
Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenen geniş kapsamlı toplantıya Büyükşehir Belediyesi İmar Denetim Daire Başkanlığı, Etüt Projeler Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı yetkilileri de katıldı.
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Serdar Yücel, vatandaşlardan gelen taleplerinin doğru ve verimli şekilde yönetilmesi, hızlı çözüm bulunması ve kent genelindeki ilgili kurumlarla koordinasyonun sağlanması için bir araya geldiklerini söyledi.
İtfaiye Denetim ve Önleme Şube Müdürü Vekili Nizam Özen, itfaiye raporlarının düzenlenmesi sürecinde karşılaşılan sorunlarla ilgili sunum yaptı. İmar Denetim Dairesi Başkanı Perihan Utan ise yangın tedbirlerinin uygulanmasında karşılaşılan imar sorunlarına değindi.
Kurumlar arası koordinasyon açısından verimli geçen toplantının sonuç bölümünde, soru-cevap şeklinde tartışılan konular hakkında karşılıklı görüş ve öneriler alındı