Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

06
Aralık

İzmir’de Anadolu buluşması

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir’de Anadolu buluşması
İzmir’de Anadolu buluşması
İzmir’de Anadolu buluşması
İzmir’de Anadolu buluşması
İzmir’de Anadolu buluşması
İzmir’de Anadolu buluşması
Türkiye’nin tüm renklerini İzmir’de buluşturan Travel Turkey İzmir- Turizm Fuarı, sektöre yaptığı katkılar kadar kentler arasındaki kaynaşmayı da sağlıyor.

Fuar için Tokat’tan gelen ziyaretçiler, İzmirli yerel yöneticilerle Tokatlılar Derneği’nin düzenlediği gecede bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Tokat Vali Yardımcısı Bülent Karacan, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un katıldığı gecede Tokatlı yerel sanatçılar da mini bir konser verdi.

İzmir’in ev sahipliğindeki Turizm Fuarı sayesinde Anadolu kentlerinin kendilerini tanıtma imkanı bulduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, önümüzdeki yıl 5 kat daha büyük bir alandaki yeni fuar kompleksinde düzenlenecek fuar için tüm kentlerin şimdiden hazırlanmalarını önerdi. Tokat Vali Yardımcısı Bülent Karacan ve Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel de İzmir’de karşılaştıkları misafirperverlik nedeniyle teşekkürlerini dile getirdi.
 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber