Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

03
Ekim

Büyükşehir’den bayram klasiği

TÜMÜ PAYLAŞ

Büyükşehir’den bayram klasiği
Büyükşehir’den bayram klasiği
Büyükşehir’den bayram klasiği
Büyükşehir’den bayram klasiği
Büyükşehir’den bayram klasiği
Büyükşehir’den bayram klasiği
Büyükşehir’den bayram klasiği
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bayram kutlama ve ziyaretleri, renkli olduğu kadar duygulu anlara da sahne oldu. İZBETON A.Ş. bünyesinde bu yıl 3.sü düzenlenen bayramlaşma törenine İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç, İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer, daire başkanları ve müdürler ile İZBETON çalışanları ve aileleri katıldı. Törende konuşan Başkan Vekili Aydoğan, İZBETON’un yaptığı çalışmalarla İzmir’de ses getirdiğini belirterek, 30 Mart seçimlerinden sonra yürürlüğe giren Bütünşehir yasasıyla Büyükşehir Belediyesi görev alanının genişlediğini, İZBETON çalışanlarının buralarda da başarılı çalışmalara imza atacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Alın teri dökmenin çalışmak ve üretmek anlamına geldiğini belirten İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer ise 2013 yılında rekor seviyede sıcak asfalt serimi yaparak İzmirlilerin hizmetine sunduklarını hatırlattı. Sezen, 2014 yılının ilk 9 ayında ise 600 bin ton sıcak asfalt, 1 milyon 300 bin ton sathi asfalt uygulaması gerçekleştirdiklerini, 220 bin metrekare park ürettiklerini, 88 kavşak düzenlemesi yaptıklarını söyledi. Sezer, sosyal işler kapsamında ise 200’ün üzerinde ibadethane yerinin bakım onarımı ile 55 okulun çevre düzenlemesini yaptıklarını ifade etti.

Yalnız değiller
İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serpil Keskin, Huzurevi sakinlerini bayramda yalnız bırakmadı. Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlıların bayramını tek tek kutlayan Genç ve Keskin, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun selamlarını iletti. Büyükşehir Belediyesi’ni her zaman yanlarında hissettiklerini söyleyen huzurevi sakinleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber