Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

28° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

18
Eylül

Öperek teslim aldı

TÜMÜ PAYLAŞ

Öperek teslim aldı
Öperek teslim aldı
Öperek teslim aldı
Öperek teslim aldı
Öperek teslim aldı
Türkiye Muharip Gazileri Derneği, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan ile bir araya gelen gazilere, Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri de eşlik etti.

Sırrı Aydoğan, hem şehitlere hem de gazilere şükran borçlu olduklarını söyleyerek, “Biz bugünlere şehit vererek geldik. Millet olarak zor şartlarda Kurtuluş Savaşı'nı kazandık. Bu ülke erkeğiyle, kadınıyla gazidir. Bize düşen şehitlerimizi sık sık yad etmek ve gazilerimize şükran duygularımızı iletmek. Sizler bizim namusumuzu, haysiyetimizi kurtardınız. İyi ki, varsınız. Allah bir daha çok büyük felaketler göstermesin” dedi.

Türkiye Muharip Gazileri Derneği Başkanı Mehmet Gökmen de “Şehitler ve gaziler olmadan vatan olmaz” dedi. Gökmen, günün anısına Sırrı Aydoğan'a Türk Bayrağı hediye etti. Bayrağı öperek alan Aydoğan, “Bu emaneti gururla kabul ediyorum” şeklinde konuştu.

 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber