Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

13
Eylül

Sporla yüzler güldü

TÜMÜ PAYLAŞ

Sporla yüzler güldü
Sporla yüzler güldü
Sporla yüzler güldü
Sporla yüzler güldü
Sporla yüzler güldü
Sporla yüzler güldü
Sporla yüzler güldü
Sporla yüzler güldü
İzmir’de bu yaz sporun adresi yine İzmir Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları oldu. 3 ay boyunca 21 branş ve 11 ayrı merkezde gerçekleştirilen kurslardan 23 bin İzmirli yararlandı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve  Spor Kulübü’nün düzenlediği  Yaz Spor Okulları’na bu yıl rekor katılım oldu. Toplumun her kesimine spor yapma olanağı sunan Büyükşehir Belediyesi’nin yaz spor okullarından geçtiğimiz yıl 19 bin kişi yararlanırken, sayı bu yıl  23 bine çıktı.

Kentte  spor yapma olanağından daha fazla kişinin faydalanabilmesini amaçlayan spor etkinlikleri Kültürpark Celal Atik ve Evka-4 spor salonları ile Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal Yaşam Alanı, Bostanlı Tenis Kortları, Seha Aksoy Atletizm Sahası, Yeşilyurt Sahası, Bornova Rekreasyon Alanı, Bayraklı Sahası, İnciraltı, Asarlık ve Uzundere Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çoğunluğu çocuk olmak üzere her yaştan İzmirliler; basketbol, futbol, cimnastik, sağlıklı yaşam, tekvando, judo, satranç, aerobik-pilates, halk oyunları, tenis, voleybol, kondisyon, atletizm, eskrim, hentbol, zumba, kano, badminton, güreş ve yüzme dallarında yaz boyunca spor yapma olanağı buldu. Yüzme branşı, en çok rağbet gören branşlardan oldu. Celal Atik yüzme havuzundaki eğitimlerden 5 binin üzerinde çocuk yararlandı. Okulların açılması ile birlikte sona eren yaz spor okullarından yararlananlara başarı sertifikaları törenle verildi.


TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber