Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

05
Eylül

Kurdelayı birlikte kestiler

TÜMÜ PAYLAŞ

Kurdelayı birlikte kestiler
Kurdelayı birlikte kestiler
İzmir Özel Türk Koleji'nin 2013 yılı Haziran ayında temeli atılan Bornova Kampusü, 2014- 2015 eğitim dönemine kapılarını açtı. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul bölümleriyle hizmet verecek kampusün açılışına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova’daki yeni eğitim birimi ile birlikte İTK’nın sağlıklı, Atatürkçü nesiller yetiştirmesini diledi. Matematik öğretmeni Bahattin Tatış’ın 1950 yılında müteşebbis bir ruhla kurduğu İTK’nin 30 bini aşkın mezununun bugün İzmir ve ülkede pek çok önemli görevler üstlendiğini hatırlatan Başkan Kocaoğlu, “Tatış Ailesi’ne İzmir adına şükranlarımızı sunarken, bu eğitim kurumunun da sürekli başarıdan başarıya koşmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Törende konuşan Bornova Kaymakamı Dr. Kadri Canan, amaçlarının ilçenin en iyi şekilde gelişmesini sağlamak olduğunu belirterek, İTK’nın Bornova’ya gelmesinin bu anlamda önemli olduğunu söyledi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise “Bornova bizim evimiz. Evimizin en değerli varlıkları çocuklarımız. Onların en iyi şekilde yetişmesi bizler için çok önemli" dedi. İzmir Özel Türk Koleji Genel Müdürü Yiğit Tatış da konuşmasında, İzmir Özel Türk Koleji'nin 1950 yılından bu yana ilkelerinden hiçbir zaman ayrılmadan eğitim ve öğretim yaptığını belirterek, "Misyonumuzda belirttiğimiz gibi mutlu, çağdaş, Atatürkçü gençler yetiştirdik. Desteklerinden ötürü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi. İTK'nın Mithatpaşa, Büyükçiğli ve Marmaris'in ardından 4. kampusü olan Bornova Kampusü'nde 900 öğrenci eğitim görecek. Kampus, 20 milyon liraya mal oldu.

Okulun açılış kurdelasını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova Kaymakamı Dr. Kadri Canan, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, EGİAD Başkanı Seda Kaya, Bakioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Bakioğlu ve İzmir Özel Türk Koleji Genel Müdürü Yiğit Tatış birlikte kesti.
 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber