Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

09
Nisan

Çocuklar ‘Sevgi Ormanı’nda buluşacak

TÜMÜ PAYLAŞ

SEVGI
SEVGI
İzmirli sanatseverler için yıl boyunca birbirinden renkli etkinlikler hazırlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, çocukları da unutmuyor. Minik izleyicileri, çocuk gelişimi için büyük önem taşıyan tiyatroyla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kültürpark İzmir Sanat’ta ‘Sevgi Ormanı’ adlı oyunu sahneye koyacak. Çocuklara çevre bilinci kazandırmanın yanısıra uyum içinde yaşamayı öğretmeyi de hedefleyen oyun 13 Nisan, 20 Nisan, 22 Nisan ve 29 Nisan 2014 tarihlerinde 11.00 ve 14.00 saatlerinde çocukların beğenisine sunulacak.

Müziklerin yanısıra dans gösterileriyle de dikkat çeken çocuk oyunun yönetmeni Cenk Yavuzer. Yaşlı ağaç, çöp kutusu ve susuz çeşmenin birlikte yaşadığı bir ormana sığınan bir kedinin öyküsünü anlatan ‘Sevgi Ormanı’nın bilet fiyatları çocuk 2 TL, yetişkin ise 4 TL. Detaylı bilgi ve biletler için www.izmir.bel.tr/kultursanat, www.izmirsanat.org.tr , facebook.com /izmirbuyuksehirbel adreslerinden yararlanılabilir.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber