Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

12
Mart

“Berkin’i unutmayacağız”

TÜMÜ PAYLAŞ

Foça ve Gerenköy’ü ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu’nun gündeminde Berkin Elvan vardı. Kocaoğlu, “Berkin, artık Türkiye’de aydınlığa yürümek isteyenler için bir simgedir. Kara gözlü güzel çocuğumuzu unutmayacağız” diye konuştu.

Konuşmasına Gezi olaylarında ağır yaralanarak komaya giren ve önceki gün hayatını kaybeden Berkin Elvan’ı anarak başlayan Başkan Kocaoğlu, “Berkin, Gezi Parkı direnişinde kaybettiğimiz 8. canımız. Ona kıyanlar mutlaka hesap verecek” dedi.

Çok amaçlı salon yapacağız
Foça ve Gerenköy’e bir çok hizmet yaptıklarını hatırlatan Başkan Kocaoğlu, “Sizlere çok amaçlı salon sözümüz vardı. Arazi sıkıntımız oldu ama aştık ve istimlakları gerçekleştirdik, 5-6 ay içinde tamamlayacağız. İstekleriniz başımızın üstünde. Belediye başkanlığı bir tarafa, insan olarak yarın buraya bir çay içmeye geldiğimizde bir karşılık bulmak, bir hoş seda bekliyoruz. Bundan başka bir beklentimiz yoktur” dedi.

Y.Foça’nın arıtması için 15 Nisan’da ihale var
İzmir’in bütün sahil beldelerinde arıtma yaptıklarını, sadece Yeni Foça’nın arıtmasını yapamadıklarını kaydeden Başkan Kocaoğlu, arazi sorunu yüzünden geciktiklerini hatırlatarak şöyle devam etti: “Yeni Foça’da arıtma ve kanalizasyon yapacağız. Kamulaştırma sorunlarını çözdük, yola koyulduk. Zaten projemiz hazırdı. 15 Nisan’da ihalemiz var, zarflar açılacak. İhale bitince o iş de bizi açımızdan bitmiş olacak.

“Dürüstlüğü örnek oldu”
Foça belediye Başkanı ve CHP adayı Gökhan Demirağ ise Büyükşehir Belediye Yasası’nın ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yeni bağlanan bütün ilçelere eşit hizmet götürdüğünü hatırlattı. Demirağ, “Büyük Başkan Aziz Kocaoğlu, eşit hizmet ilkesiyle her yere yatırım yağdırdı. Foça ve bağlı yerleşimler olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz. Aziz Başkan’ın dürüstlüğü bize her zaman örnek oldu” dedi.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber