Erişilebilirlik Butonu
Kapat
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu

Sağ Menü

27° hava durumu ikonu

Projeler Sayfası

Sayfa İçeriği

Sayfa İçeriği

Yaşlılarımıza Destek

Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş WhatsApp'ta paylaş
PAYLAŞ

Evlerinde Gibiler

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Kampüsü Zübeyde Hanım Huzurevi, Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi; 60 yaş üstü vatandaşlarımı zın huzur ortamı içinde bakım hizmeti alması, korunması, sağlıklarının kontrol altında tutulması, sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla hizmet veriyor.

Bu amaç doğrultusunda yaşlılarımızın yaşam kalitelerini ve doyumlarını artırmak, yaşam enerjilerini yükseltmek, üretime dönük ve toplumla iç içe olmalarını sağlamak amacıyla mesleki çalışmalar yapılmakta. farklı ve çok sayıda etkinlik düzenlenmekte. Sekiz katlı, 425 kişilik kapasiteli huzurevimizde, 342 kişilik bölüm günlük yaşam aktivitelerini bağımsız olarak yerine getirebilen yaşlılara, geri kalan 83 kişilik kısmı ise hastalığı ağır seyreden yaşlılarımıza özel bakım (geriatri) servisi olarak hizmet vermektedir.