Erişilebilirlik Butonu
Kapat
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Projeler Sayfası

Sayfa İçeriği

Sayfa İçeriği

Kent Ormanları ve Rekreasyon Alanlarımız

Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş WhatsApp'ta paylaş
PAYLAŞ

Dr.Behçet Uz Rekreasyon Alanı

"Daha yeşil bir İzmir" vizyonu ile yenilenen ve İzmir'in en büyük yeşil alanlarından biri olan Dr.Behçet Uz Rekreasyon Alanı'nda çalışmalar tamamlandı.

FIFA standartlarında futbol sahası, seyir terasları, çocuk oyun alanları, ve spor aktiviteleri için tasarlanmış rekreasyon Alanı ile kentin yeni cazibe merkezi olmaya hazırlanıyor. Konak, Buca ve Bornova ilçelerinin orta noktasında, 180 bin metrekarelik bir rdüzenlemeyle kentli için  için ortak bir yaşam alanı oluşturuyor.

Portakal Vadisi

Projenin ana kurgusu doğa ve topografya ile uyumlu kente ait olan bir alan yaratmak amaçlanmış ve spor aktiviteleri,  kültür ve sanat etkinliklerinin gerçekleştirilebileceği, kentlilik bilincinin geliştirilebileceği alan olarak tasarlandı. 

Konağa 8 km mesafedeki kolay ulaşılabilir konumuyla vadi şehir merkezinden hızlıca erişelebilecek nefes alma noktası olacak.