Erişilebilirlik Butonu
Kapat
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu

Sağ Menü

24° hava durumu ikonu

Projeler Sayfası

Sayfa İçeriği

Sayfa İçeriği

Bergama Sebze ve Meyve Hali / Ödemiş Sebze ve Meyve Hali / Merkez Buca Sebze ve Meyve Halimizdeki Çalışmalar

Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş WhatsApp'ta paylaş
PAYLAŞ

6360 Sayılı “14 İlde Büyükşehir Belediyesi ve 27 İlçe Kurulması İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılasına Dair Kanun” kapsamında  Bergama'ya yeni bir meyve ve sebze hali yapımına başlanmış olup çalışmalar aralıksız devam etmektedir.
 
Bergama Sebze ve Meyve Hali yapımı devam ediyor
 
Aynı  kanun kapsamında kurumumuza devri yapılan Ödemiş Sebze ve Meyve Halinin yapımı tamamlanmıştır. Bu kapsamda mevcut 22 adet işyerine ilave olarak 10 adet işyeri ile birlikte mevcut işyeri sayısı 32 adete çıkarılarak idari binanın yapımı tamamlanmıştır.
 
Merkez Sebze ve Meyve Halimizin Bostan (Kavun-Karpuz) ve Yeşillik Kısmına Çatı Yapılması
 
Sebze ve Meyve Halimizde bulunan bostan kısmında, soğuk ve sıcak hava şartları nedeniyle ürünlerde meydana gelen ürün kalitesindeki bozulmaları önlemek, raf ömürlerini uzatmak ve hem komisyoncunun hem de müstahsilin maddi ve manevi zarara uğramaması için bostan kısmındaki iki blok arasına Sandviç Panel ile Uzay Çatı yapılması çalışmaları tamamlanmıştır.