Temmuz

​Biz Varız dayanışması sürüyor 48 ton taze salatalık dağıtıldı

İzmir’de Biz Varız dayanışması kapsamında İzmir Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği’nin Menderes’teki üreticilerden aldığı 48 ton taze salatalık İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dağıtım aracı ve personel desteğiyle İzmir’de 34 mahallede ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısıyla başlatılan Biz Varız dayanışması devam ediyor. İzmir Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği’nin (İZKOMDER) Menderes’teki üreticilerden aldığı 48 ton taze salatalık İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dağıtım aracı ve personel desteğiyle İzmir’de 34 mahallede ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Menderes’te salatalık üretiminin yapıldığı Değirmendere, Çamönü, Sancaklı, Çileme ve Ataköy mahallelerinin muhtarlarıyla yapılan görüşmeler ve İzmir Köy Koop Birliği aracılığıyla bölgedeki üreticilerden alınan 48 ton salatalık, İzmir’de Bornova, Karşıyaka, Buca, Konak, Narlıdere, Çiğli ve Bayraklı’da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Bölgeden yapılan alım, ürünün fiyatının da yükselmesini sağlayarak Menderesli üreticinin yüzünü güldürdü.